Τρόπος Ζωής

Κλειδί η εύρεση του όπλου που δολοφονήθηκε ο Μπάμπης – Galaksias Portal News

Τραγικό τέλος δόθηκε χθες Δευτέρα (22/1) και μετά από 18 ημέρες, στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Η σορός του 31χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα από τον Ευάγγελο Αλεξανδρή, επικεφαλής της ομάδας Anubis Cold Case Κ9 team με τον σκύλο ΕΚΟ, σε χωράφι, σε βαλτώδη περιοχή της Ευαγγελίστριας. Το συγκεκριμένο σημείο είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν μπρούμυτα, σε προχωρημένη σήψη, και έφερε πυροβολισμούς από σκάγια κυνηγετικού όπλου στην πλάτη και στα πόδια, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πισώπλατο “χτύπημα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και επικεντρώνονται πλέον στον εντοπισμό του όπλου της δολοφονίας, το οποίο ο δράστης κάπου θα έχει πετάξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στην Πάτρα η λεπτομερής ιατροδικαστική έκθεση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του Μπάμπη

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του άνδρα επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς. Επίσης, θα ξεκαθαριστεί αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός, ή σε άλλο σημείο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην βαλτώδη περιοχή, όπου εντοπίστηκε η σορός του.

Παράλληλα, τα ευρήματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων αναμένεται να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του Μπάμπη. Δείγματα DNA που θα ληφθούν από τα ρούχα και τα νύχια του άτυχου άνδρα, θα δείξουν αν ο 50χρονος κρεοπώλης και ο 31χρονος πάλεψαν.

Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο 50χρονος κρεοπώλης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη μαραθώνια απολογία του στον Ανακριτή Μεσολογγίου, η οποία ξεκίνησε το πρωί γύρω στις 12:00 και ολοκληρώθηκε έπειτα από 6,5 ώρες.

Ο 50χρονος θα μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν τον 50χρονο προσωρινά κρατούμενο. Κατά την έξοδο του κρεοπώλη από το δικαστικό μέγαρο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του 50χρονου, τον κ. Μπαλτά, ο κρεοπώλης δεν έχει αποδειχθεί τίποτα απ’ όσα του καταλογίζονται.

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο νεαρός άντρας βρέθηκε νεκρός η μητέρα του και οι αδελφές του κατέρρευσαν. Πίστευαν ότι θα γινόταν ένα θαύμα και θα βρισκόταν ο δικός τους άνθρωπος ζωντανός.

Οι στιγμές ήταν δραματικές στιγμές έξω από το δικαστήριο του Μεσολογγίου με τη μητέρα του 31χρονου κυνηγού να καταρρέει στο άκουσμα της εύρεσης της σορού του γιου της. “Το παιδί μου” είπε η γυναίκα του άτυχου νέου.

Οι συγγενείς επιμένουν ότι ο κρεοπώλης δεν ήταν μόνος του στο φονικό

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, είχε αναφέρει πως το αδίκημα έχει τελεστεί από πολλούς δράστες.

«Είναι ένα αδίκημα που έχει τελεστεί από διάφορους δράστες. Είναι εγκληματική ενέργεια που βασίζεται στη συμμετοχή. Δεν μπορεί μέσα σε 50 λεπτά ένας άνθρωπος μόνος του να διαπράξει αυτό το αδίκημα», είπε συγκεκριμένα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button