Επικαιρότητα

Οι εκατό πρώτες ημέρες του Δήμου Δυτικής Σάμου – Galaksias.com

Συνέντευξη εφόλης της ύλης παραχώρησε στα ΜΜΕ, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους, με αφορμή την συμπλήρωση των 100 πρώτων ημερών από την ανάληψη των καθηκόντων του. κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή το μεσημέρι στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Περιέγραψε την κατάσταση η οποία επικρατούσε όταν ανέλαβε τον Δήμο λέγοντας ότι δεν του παραδόθηκαν ούτε καν τα κλειδιά του Δημαρχιακού Μεγάρου ενώ δεν υπήρχαν αρχεία στους υπολογιστές. Γνωστοποίησε ότι υπήρχαν συσσωρευμένα χρέη τα οποία ανέρχονται στα 2 εκατ. 123χιλιάδες ευρώ, ενώ όπως είπε ο κ. Παπαθεοφάνους γίνονται προσπάθειες για να βεβαιωθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερα ΑΦΜ των οφειλετών.

Αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα που υλοποιούνται αλλά και στις συναντήσεις που είχε με υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στην Αθήνα ώστε να δρομολογηθούν λύσεις σε μεγάλα προβλήματα του Δήμου Δυτικής Σάμου. Για το χωροταξικό είπε ότι έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες μία συνάντηση με φορείς και μηχανικούς του ΤΕΕ ώστε να κατατεθούν προτάσεις που θα συμπεριληφθούν στη νέα μελέτη, ενώ ως ένα από τα βασικά θέματα του Δήμου έθεσε τη δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων. Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου δεσμεύτηκε ότι με τη μεγάλη εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση θα καταφέρει με τους συνεργάτες του να στηθούν γερά πόδια στο Δήμο ώστε να μην κινδυνεύει να καταρρεύσει ενώ παραδέχτηκε ότι ο μεγάλος του αντίπαλος είναι η καθημερινότητα με τα αυξημένα προβλήματα τους που καλούνται να επιλύσουν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button