ΑθλητικάΕνημέρωση

Δοκιμάζεται στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Παναθηναϊκός – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (21:30, Novasports Prime), στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Μετά την ήττα στο ντέρμπι των «αιωνίων» από τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη στη «Σταρκ Αρίνα» για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να μπουν στην τετράδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι στο 18-11, ενώ από την άλλη εκείνη του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται στο 10-19 και η συμμετοχή της μέχρι το τέλος της φετινής διοργάνωσης είναι διαδικαστική.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, το «τριφύλλι» είχε επικρατήσει με το άνετο 82-65 στο ΟΑΚΑ.

Εκτός παραμένουν για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόσα, οι οποίοι δεν ακολούθησαν την αποστολή στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας έχει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ εκτός θα είναι και συγκεκριμένα οι Γιάγκο Ντος Σάντος, Μπράνκο Λάζιτς και Νίκολα Τόπιτς.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς (Λετονία).

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button