ΕνημέρωσηΠολιτική

Λέει αργυρώνητο προδότη τον Κατρούγκαλο – Είναι σιχαμένος – Galaksias Portal News

Μια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου στάθηκε αφορμή για το ξέσπασμα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ο Πολάκης είναι ένα γελοίο υποκείμενο και δεν είχα ποτέ αμφιβολία γι αυτό. Λέει ο άνθρωπος ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος ήταν ένας αργυρώνητος προδότης ο οποίος για να πάρει αυτή την άμισθη θέση στον ΟΗΕ πούλησε τις εκλογές επίτηδες εναντίον του Τσίπρα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές» του Action24.

Και συνέχισε: «Και όχι μόνο ο Κατρούγκαλος, ταυτόχρονα αργυρώνητος προδότης ήταν και ο Λιάκος και ο Χουλιαράκης. Δηλαδή η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ήταν γεμάτη προδότες. Όλοι αυτοί κατά Πολάκη που είναι δεξί χέρι του Κασσελάκη αργυρώνητοι προδότες. Και θέλετε να κάνουμε πολιτική στην Ελλάδα και αυτός λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και κόμμα. Είναι σιχαμένος, σίχαμα, ου! Δεν φταίει κανένας άλλος, ο Τσίπρας φταίει και βρωμίζει την πολιτική ζωή όλης της Ελλάδας. Βαρέθηκα την τοξικότητα και την χυδαιότητα», κατέληξη ο Άδωνις Γεωργιάδης.  

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη 

 

To άρθρο Ξέσπασμα Άδωνι Γεωργιάδη κατά Παύλου Πολάκη: Λέει αργυρώνητο προδότη τον Κατρούγκαλο – Είναι σιχαμένος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button