ΕνημέρωσηΠολιτική

«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους πολίτες που δοκιμάζονται από την ακρίβεια»

Το μήνυμα πως η κυβέρνηση θα συνεχίζει να στηρίζει όσους δοκιμάζονται από την ακρίβεια έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με πολίτες στη Βόνιτσα, μετά τον διάλογο που είχε με αγρότες στο μπλόκο.

«Και τους αγρότες μας θα βοηθήσουμε και τους συμπολίτες μας, οι οποίοι δοκιμάζονται από την ακρίβεια θα εξακολουθούμε να τους στηρίζουμε. Και οι μισθοί στη χώρα μας θα εξακολουθούν να αυξάνονται, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το διαθέσιμο εισόδημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ξέρετε είμαι εδώ σήμερα για έναν πολύ σημαντικό λόγο: διότι την Παρασκευή, το αργότερο το Σάββατο, θα δώσουμε πια οριστικά στην κυκλοφορία ολοκληρωμένο τον αυτοκινητόδρομο Αμφιλοχία-Άκτιο, ένα έργο πνοής για την περιοχή.

«Παρά τις δυσκολίες, και υπάρχουν δυσκολίες, ας μην κοροϊδευόμαστε, ξέρουμε πόσο ταλαιπωρούνται τα ελληνικά νοικοκυριά με την ακρίβεια, συνάντησα πριν από λίγο φίλους αγρότες οι οποίοι εκφράζουν κι αυτοί το δικαιολογημένο τους άγχος για την αύξηση του κόστους παραγωγής, αυτό το οποίο θέλω να σας πω και πάλι εδώ από τη Βόνιτσα είναι ότι ακριβώς επειδή η οικονομία μας πηγαίνει καλύτερα και επειδή η χώρα έχει μπει πια σε μια τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης, έχουμε τη δυνατότητα να υψώνουμε «αναχώματα» απέναντι σε αυτές τις προσωρινές δυσκολίες», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός .

Και συνέχισε: «Μας εκλέξατε και πάλι αυτοδύναμη κυβέρνηση πριν από έξι μήνες και ανέλαβα μία υποχρέωση απέναντί σας: αυτό το έργο, το βαθύ μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης να το συνεχίσουμε και να το επιταχύνουμε. Αυτό ακριβώς κάνουμε.

Και βέβαια το αποτύπωμα της ανάπτυξης και της προκοπής πρέπει να μπορεί να φτάνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Δεν υπάρχουν για εμάς πολίτες β’ κατηγορίας. Δεν υπάρχουν ξεχασμένοι Έλληνες. Και μια περιοχή της χώρας, η Δυτική Ελλάδα, η οποία δικαιολογημένα μπορεί να αισθάνεστε ότι ήταν ξεχασμένη, έρχεται τώρα δυναμικά στο προσκήνιο και νομίζω ότι γι’ αυτό έχουμε κάθε λόγο, όλες και όλοι, να είμαστε πολύ χαρούμενοι».

«Θέλω και πάλι, φίλες και φίλοι, να σας πω από καρδιάς ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσες και σε όσους μας εμπιστεύθηκαν στις διπλές εκλογές του περασμένου καλοκαιριού. Και να σας επαναλάβω ότι για εσάς και για εμένα προσωπικά αυτή η σχέση εμπιστοσύνης την οποία έχουμε χτίσει είναι μια σχέση την οποία την τιμώ και θα την υπηρετήσω για όσο καιρό βρίσκομαι σε αυτό το αξίωμα. Σας ευχαριστώ λοιπόν και πάλι πάρα πολύ για την αγάπη σας. Να ευχηθώ σε όλες και σε όλους να έχουμε μια καλή χρονιά. Και βέβαια ο καινούργιος δρόμος να είναι καλοτάξιδος και γουρλίδικος για την ευρύτερη περιοχή. Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά», κατέληξε.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button