Υγεία & Διατροφή

Με Τάισον η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό – Galaksias Portal News

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Αθήνα, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό, σε ένα do or die παιχνίδι!

Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμειναν οι Ράφα Σοάρες – Τσιγγάρας.

Με την αποστολή θα ταξιδέψει κανονικά και ο Τάισον, εν αναμονή της απόφασης στην έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την ποινή που του επιβλήθηκε.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Όττο ,  Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον ,  Σαμάτα, Τζίμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button