Τρόπος Ζωής

«Κέρδισαν επειδή ήταν πιο έξυπνοι από εμάς» – Galaksias Portal News

Για αφέλεια των παικτών του και εξυπνάδα αυτών του Ολυμπιακού, έκανε λόγο ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα που γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα με 4-1, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

«Η εικόνα η σημερινή κρίνεται με βάση το αποτέλεσμα. Αυτό είναι δυστυχώς στο ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα σήμερα ήταν ότι ήμασταν αφελείς, ειδικά στα δυο πρώτα γκολ. Μετά είχαμε τις ευκαιρίες μας και δεν τις εκμεταλλευθήκαμε, ενώ εκείνες του Ολυμπιακού κατέληξαν στα δίχτυα. Κέρδισαν επειδή ήταν πιο έξυπνοι από εμάς», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ρουμάνου προπονητή στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία, έτσι και το αποψινό. Αν είχαμε σκοράρει εμείς στο 1-1 θα ήταν διαφορετικά. Τα δυο τελευταία γκολ του Ολυμπιακού μας βρήκαν σε μια μεταβατική άμυνα. Μας βρήκαν στην προσπάθεια μας να πιέσουμε ψηλά για να ισοφαρίσουμε», προσέθεσε αναφορικά με το ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Πειραιώτες πέτυχαν δυο γκολ με τον Γιουσέφ Ελ Κααμπί.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ κατέληξε λέγοντας: «Δεν χρειάζεται να το φιλοσοφούμε πολύ. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή. Εμείς προσπαθήσαμε με το transition μας. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο πολύ επιθετικοί, ήμασταν όμως και αφελείς στις φάσεις των γκολ. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να πετάξουμε στην άκρη ό,τι έχουμε κάνει τόσο καιρό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button