ΑθλητικάΕνημέρωση

Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ, Ντόρτμουντ και Αϊντχόφεν για τα δύο τελευταία εισιτήρια των προημιτελικών – Galaksias Portal News

Τα τελευταία δύο «εισιτήρια» για την προημιτελική φάση του Champions League, αναζητούν κάτοχο σε Μαδρίτη και Ντόρτμουντ, όπου η Ατλέτικο θα υποδεχθεί την Ιντερ και η γερμανική ομάδα την Αϊντχόφεν, αντίστοιχα. Τα πρώτα ματς άφησαν «ανοικτούς λογαριασμούς» για τις τέσσερις ομάδες, που διατηρούν στο ακέραιο τις πιθανότητες πρόκρισης στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη.

Αν και τα «φώτα ήταν στραμμένα» εντυπωσιακό επιθετικό δίδυμο της Ίντερ, που συναποτελούν ο Μάρκους Τιράμ και ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο βετεράνος επιθετικός, Μάρκο Αρναούτοβιτς ήταν ο άνθρωπος που έκρινε το ματς στο Μιλάνο, που έληξε με νίκη 1-0 των «νερατζούρι». Ο πρώην παίκτης της Στόουκ και της Γουέστ Χαμ, ήλθε από τον πάγκο για να κάνει την διαφορά, 11 λεπτά πριν από το τελευταίο σφύριγμα.

Όμως ο 34χρονος Αυστριακός, ο οποίος έχει κάνει αρκετά για να κερδίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα της Ιντερ, δεν θα έχει αυτήν την ευκαιρία, αφού τραυματίστηκε στην εκτός έρδας νίκη (1-0) επί της Μπολόνια και θα επιστρέψει μετά το διεθνές διάλειμμα.

Παράλληλα, ο Ντόνιελ Μάλεν ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Ντόρτμουντ κόντρα στην πρώην ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι στο Αϊντχόφεν. Ο Ολλανδός επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε στην PSV πριν από την μεταγραφή του στην Γερμανία το 2021, αρνήθηκε να πανηγυρίσει όταν έβαλε μπροστά την Ντόρτμουντ λίγο μετά από τα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης.

Η PSV αντέδρασε με τον Λουκ ντε Γιονγκ (πέναλτι στο 56`), ο οποίος ισοφάρισε σημειώνοντας το 28ο γκολ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Λοιπόν, ποιος από αυτούς τους πρώην πρωταθλητές Ευρώπης θα προχωρήσει;

Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ, Νίκο Σλότερμπεκ, φαίνεται βέβαιος ότι το πλεονέκτημα έδρας θα λειτουργήσει αποφασιστικά για την ομάδα του: «Θα είναι 80.000 άνθρωποι εκεί σε μια βραδιά Champions League. Είμαστε αήττητοι εκεί».

Τα αποτελέσματα της φάσης των «16» του Champions League:

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Λάτσιο (Ιταλία) 3-0 (0-1)

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ισπανία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) 1-2 (0-2)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Λειψία (Γερμανία) 1-1 (1-0)

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Κοπεγχάγη (Δανία) 3-1 (3-1)

Αρσεναλ (Αγγλία)-Πόρτο (Πορτογαλία) 1-0 (4-2 πεν.) (0-1)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Νάπολι (Ιταλία) 3-1 (1-1)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Ιντερ (Ιταλία) 13/03 (0-1)

Ντόρτμουντ (Γερμανία)-Αϊντχόφεν (Ολλανδία) 13/03 (1-1)

Η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαρτίου (14:00) στη Νιόν.

To άρθρο Champions League: Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ, Ντόρτμουντ και Αϊντχόφεν για τα δύο τελευταία εισιτήρια των προημιτελικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button