ΑθλητικάΕνημέρωση

Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και μετάθεση μίας εβδομάδας για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League: – Galaksias Portal News

Η Super League όρισε το ΠΑΟΚΟλυμπιακός, που πήρε αναβολή λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δυο ομάδων, ενώ μετέθεσε και την 9η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Η πρόκριση Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League έφερε και τροποποίηση στο πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League. Το ντέρμπι των δυο ομάδων για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ -στην Τούμπα- ορίστηκε να γίνει πλέον την 1η Μαΐου στις 19:00, δηλαδή τη Μεγάλη Τετάρτη, ενώ η 9η αγωνιστική, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη να διεξαχθεί Πρωτομαγιά, θα γίνει μια εβδομάδα μετά, την Τετάρτη 8 Μαΐου, δηλαδή την Τετάρτη του Πάσχα.

Σημειώνεται πως αν μία ή και οι δύο ελληνικές ομάδες προκριθούν στα προημιτελικά του Conference League, θα υπάρξουν νέες αλλαγές στον προγραμματισμό των αγωνιστικών του μίνι πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας: Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε τη μετάθεση της διεξαγωγής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, για την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, αντί για την 1η Μαΐου 2024 που είχαν οριστεί αρχικά.

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν την εν λόγω ημερομηνία (Τετάρτη 8 Μαΐου 2024) είναι οι εξής:

– ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ –ΑΕΚ στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και ώρα 19:00.

– ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο γήπεδο Τούμπας και ώρα 19:00

– ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ στο Δ.Α.Κ Λαμίας «Αθ. Διάκος» και ώρα 19:00.

Ομόφωνα επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ότι ο αναβληθείς αγώνας της 5ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ΣΦΠ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Μαΐου 2024 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Τούμπας.

To άρθρο Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και μετάθεση μίας εβδομάδας για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League: δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button