ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο «Φάρος του Κόσμου» είναι ο «φάρος» της Ελλάδας – Galaksias Portal News

Επίσκεψη στον “Φάρο του Κόσμου” στον Δενδροπόταμο πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από την Τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κατερίνα Νοτοπούλου, την Τομεάρχη Πολιτισμού Κυριακή Μάλαμα και την Δώρα Αυγέρη.

Στόχο της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, αποτέλεσε η ανάδειξη του μοναδικού έργου της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, του Πατέρα Αθηναγόρα και των ανθρώπων του Φάρου του Κόσμου, για την ενδυνάμωση, την συμπερίληψη και την στήριξη των παιδιών Ρομά.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συζήτησε, αντάλλαξε σκέψεις και κυρίως δέχτηκε με πολύ μεγάλη συγκίνηση το κύμα αγάπης που εισέπραξε από τα παιδιά του Φάρου του Κόσμου. Όπως τονίστηκε, ο Φάρος του Κόσμου είναι η εικόνα της Ελλάδας της αγάπης, η εικόνα μιας Ελλάδας που μπορεί να μετατρέπει την δυσκολία σε αριστεία, η εικόνα μιας Ελλάδας “φάρου” ενσυναίσθησης κι αλληλεγγύης.

Δεσμεύτηκε, στο πλαίσιο αυτό να παρακολουθεί με πολύ μεγάλη προσοχή την προσπάθεια του Πατέρα Αθηναγόρα και του Φάρου του Κόσμου, ενώ υποσχέθηκε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα υποδεχτεί τον Πατέρα Αθηναγόρα, με όσα παιδιά το επιθυμούν στην Αθήνα, για να συζητήσει μαζί τους όλα όσα χρειάζονται και τους απασχολούν.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button