Υγεία & Διατροφή

Στους «4» με κυριαρχική εμφάνιση ο Τσιτσιπάς, νίκησε 2-0 τον Χατσάνοφ – Galaksias Portal News

Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζει την προέλασή του στο… αγαπημένο του Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας ξεπέρασε με 6-4, 6-2 και το εμπόδιο του Ρώσου Κάρεν Χατσάνοφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της σειράς Masters, όπου θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από την αναμέτρηση του Δανού Χόλγκερ Ρούνε με τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ.

Το ματς ξεκίνησε με τρία συνεχόμενα break (δύο ο Τσιτσιπάς, ένα ο Χατσάνοφ), με τον Έλληνα τενίστα να κρατάει με πολύ μεγάλη δυσκολία τα δύο επόμενα γκέιμ στο σερβίς του (στο ένα έσωσε και break point) και να προηγείται 4-2. Ακολούθως, οι δύο παίκτες βελτίωσαν την αποτελεσματικότητά τους στο σερβίς, με τον Τσιτσιπά να φτάνει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-4 σε 48 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο “Στεφ” εξακολούθησε να σερβίρει καλά και πλέον περίμενε την ευκαιρία του απέναντι στο Ρώσο, που φάνηκε μάλιστα να αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό πόδι.

Έφτασε σε break point στο 3ο γκέιμ του δεύτερου σετ, χωρίς να το αξιοποιήσει, αλλά αυτή ήταν η τελευταία… αναλαμπή του Χατσάνοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε στο φινάλε, πήρε τέσσερα συνεχόμενα γκέιμ και έφτασε στο 6-2, για να συνεχίσει την πορεία του προς το τρόπαιο του τουρνουά, το οποίο έχει κατακτήσει δύο φορές την προηγούμενη τριετία (2021 και 2022).

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button