Επικαιρότητα

Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά φυσικού προσώπου – Τι είπε ο δικηγόρος του κηδεμόνα του (vid) – Galaksias.com

Εξελίξεις στην υπόθεση του Όλιβερ, του χάσκι που κακοποιήθηκε και θανατώθηκε στην Αράχωβα τον περασμένο Νοέμβριο

Ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ, του χάσκι που θανατώθηκε στην Αράχωβα επιβεβαίωσε την ποινική δίωξη και ανέφερε ότι «είμαστε εν αναμονή της κλήσης του κατηγορουμένου προς απολογία».

Εξελίξεις στην υπόθεση του Όλιβερ, του χάσκι που κακοποιήθηκε και θανατώθηκε στην Αράχωβα τον περασμένο Νοέμβριο. Η εισαγγελία Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου. την οποία επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ, Αντώνης Ζαπάντης, σε τηλεοπτικό σταθμό. 

«Είμαστε εν αναμονή της κλήσης του κατηγορουμένου προς απολογία, ώστε να πάρουμε κι εμείς αντίγραφο της δικογραφίας. Η εξέλιξη αυτή υπήρξε από την μεγάλη πίεση που ασκήθηκε στην εισαγγελία» δήλωσε ο κ. Ζαπάντης.

Ωστόσο, ο κ. Ζαπάντης επέμεινε ότι υπάρχει συγκάλυψη στην εν λόγω υπόθεση και τόνισε ότι ο κηδεμόνας του Όλιβερ ακόμα και σήμερα στοχοποιείται.

Υπενθυμίζεται ότι ότι τον Ιανουάριο η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, με κατεπείγουσα παραγγελία ζήτησε τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του Όλιβερ.

Συγκεκριμένα, η κ. Μασούρα ζήτησε από την εισαγγελία Λιβαδειάς – με κοινοποίηση στον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας – τη διενέργεια έρευνας τόσο για την τυχόν ύπαρξη αγέλης άγριων σκύλων στην περιοχή, όσο και για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας στα μέσα ενημέρωσης.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button