Υγεία & Διατροφή

Άρης και Παναιτωλικός διεκδικούν το εισιτήριο για τον τελικό – Galaksias Portal News

Άρης και Παναιτωλικός διεκδικούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου ήδη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός (19:00, COSMOTE SPORT 3 HD). Οι Θεσσαλονικείς έχουν το προβάδισμα, καθώς στο πρώτο ματς είχαν επικρατήσει με 1-0 των «καναρινιών» στο Αγρίνιο.

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα υποδεχθεί ο Άρης τον Παναιτωλικό. Οι «κίτρινοι» πήραν ισοπαλία με 3-3 από την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προσθέτοντας ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα των θετικών αποτελεσμάτων απέναντι στους υπόλοιπους «μεγάλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο Άκης Μάντζιος προχώρησε και σε διαχείριση του ρόστερ, ξεκουράζοντας παίκτες όπως οι Βλάντιμιρ Νταρίντα και Μόουζες Οντουμπάτζο, που αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Το ακόμη πιο θετικό για τον 54χρονο Έλληνα τεχνικό είναι το «καθαρό» ιατρικό δελτίο, με τον Άρη να έχει στο πρωτάθλημα «καπαρωμένη» την πέμπτη θέση και να ψάχνει το Κύπελλο το τρόπαιο που θα τον στείλει στην Ευρώπη.

Από ισοπαλία, το 2-2 με την Κηφισιά, έρχεται κι ο Παναιτωλικός. Βέβαια, οι Αγρινιώτες είναι χαμηλά στην κατάταξη και πρώτος στόχος είναι η παραμονή στη Super League, ωστόσο για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρουσιάζεται μια ιστορική ευκαιρία. Δύσκολο το έργο της, μεν, ωστόσο πάντα υπάρχουν ελπίδες. Ο Παναιτωλικός, πάντως, καλείται να βάλει τέλος και στο αρνητικό σερί που έχει δημιουργήσει απέναντι στον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να κερδίζουν και τα δυο ματς πρωταθλήματος (1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και 4-0 στο Αγρίνιο), συν, βέβαια, τον πρώτο ημιτελικό με το γκολ του Φραν Βέλεθ στο 64ο λεπτό.

Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα γκολ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button