ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Έμερι – Galaksias Portal News

Η επισημοποίηση ανανέωσης της συνεργασίας της Άστον Βίλα με τον προπονητή της, Ουνάι Έμερι, έγινε το απόγευμα της Τρίτης (23/4).

Ο σύλλογος του Μπέρμιγχαμ ανακοίνωσε ότι ο 52χρονος Ισπανός τεχνικός συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους «Χωριάτες» μέχρι το 2027.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απολαμβάνουμε τον δρόμο μας μαζί με τους οπαδούς της Βίλα, τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τη διοίκηση και αυτή τη μεγάλη ομάδα παικτών για την οποία είμαστε περήφανοι», δήλωσε ο Έμερι.

«Εγώ και η διοίκηση μοιραζόμαστε το όραμα των ιδιοκτητών. Ο Νάσεφ (Σάουρις) και ο Γουές (Έντενς) είναι πολύ υποστηρικτικοί και με σεβασμό. Έχουμε ένα καλό περιβάλλον και τη σωστή δομή για να αναπτύξουμε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο», συνέχισε και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να διατηρήσουμε το εργατικό πνεύμα, τις έξυπνες αποφάσεις και τον συντονισμό με την ιδιοκτησία, πράγματα που βρήκαμε αυτό το διάστημα. Θα εργαστούμε για να γίνουμε όλο και καλύτεροι. Και θα απαιτήσουμε ο ένας από τον άλλον. Η φιλοδοξία είναι ήδη, και πρέπει πάντα να είναι, το σύνθημα αυτού του έργου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button