Επικαιρότητα

Χτύπησαν ανελέητα 16χρονο πέντε συνομήλικοί του έξω από σχολείο – Galaksias.com

Δίχως τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στη χώρα μας – Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από συνομηλίκους του έξω από σχολείο

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στη χώρα μας, με ένα ακόμη να σημειώνεται αυτή τη φορά στην Καλαμάτα.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης (15/2) έξω από το 3ο Γυμνάσιο της πόλης. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 16χρονος περίμενε έξω από το σχολικό συγκρότημα μία φίλη του όταν ξαφνικά του επιτέθηκαν 5 νεαροί οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Αποτέλεσμα της άγριας επίθεση που δέχθηκε ο 16χρονος με κλωτσιές και μπουνιές, ο ανήλικος μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε για το σπίτι του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο το 16χρονο θύμα της επίθεσης κατάφερε να αναγνωρίσει έναν συνομήλικο του ανάμεσα στους δράστες.

Οι γονείς του 16χρονου κατέθεσαν μήνυση με τον συνομήλικο δράστη της επίθεση να αναζητείται, καθώς και οι γονείς του για παραμέληση ανηλίκου.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button