ΑθλητικάΕνημέρωση

Στην κηδεία της θείας του ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ – Galaksias Portal News

Το τελευταίο «αντίο» στη θεία του, Ελίζαμπεθ Τόμας Γκονζάλες, η οποία δολοφονήθηκε από ληστές, είπαν ο Ροδόλφο Πισάρο και η οικογένειά του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Ο Νταβίντ Πισάρο της ΑΕΚ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο Μεξικό για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του, μετά τη δολοφονία της θείας του –από εισβολείς- και τον τραυματισμό της μητέρας του και του θείου του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Μεξικανός μεσοειθετικός έφτασε με την πτήση 2414 της αεροπορικής εταιρείας Aeromexico γύρω στις 14:00 το μεσημέρι (τοπική ώρα) στο διεθνές αεροδρόμιο του Ταμπίκο.

Αμέσως μετά, σύσσωμη η οικογένεια του παίκτη της ΑΕΚ βρέθηκε στο σημείο που θα γινόταν η ταφή. Η κηδεία τελέστηκε στην πόλη, την ώρα που οι Αρχές τονίζουν πως είναι κοντά στη σύλληψη των δραστών.

Ο πατέρας του παίκτη της ΑΕΚ μίλησε στα Μέσα της χώρας και αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένεια, καθώς τόνισε ότι η η σύζυγος του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

«Είναι πολύ στεναχωρημένος για ότι έγινε, είναι μια τραγωδία και θα θέλαμε να αφήσουμε τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και οι δράστες να πληρώσουν για όσα έκαναν. Ευτυχώς η υγεία της συζύγου μου είναι καλή, αλλά είναι βαθιά πληγωμένη στην ψυχή της με αυτή την τραγωδία. Εξηγήσαμε στον Ροδόλφο ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση και πως η μητέρα του, ο αδελφός του και εγώ είμαστε καλά.

Υπάρχει μεγάλη ενότητα στην οικογένειά μας. Η οικογένεια της συζύγου μου είναι πολύ πληγωμένη και υποφέρει πολύ και θέλουμε οι αρχές να δουλέψουν και να μας βοηθήσουν να βρούμε τους υπεύθυνους. Δεν ενοχλούμε κανέναν. Όσοι μας γνωρίζουν, ξέρουν πως ερχόμαστε από ταπεινές ρίζες. Είμαστε μια ήρεμη οικογένεια που ασχολείται με το πετρέλαιο και ζούμε από τη δουλειά μας», δήλωσε ο Ροδόλφο Πισάρο Πόνσε.

To άρθρο Νταβίντ Πισάρο: Στην κηδεία της θείας του ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button