ΑθλητικάΕνημέρωση

Να φτιάξει μέσα στην Κροατία το «δρόμο» προς τους «8» του Conference League – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ (22:00, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 2) και θέλει να πάρει αποτέλεσμα που θα του δώσει την ευκαιρία, να “σφραγίσει” το “εισιτήριο” για τους “8” του Conference League, στη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο “Μάκσιμιρ” της Κροατίας, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τους “16” του Conference League.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” επιστρέφει μετά από τρεις μήνες στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, έχοντας εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στους “16” του Conference League, μετά την πρωτιά που κατέκτησε στη φάση των ομίλων.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πηγαίνει στην αποψινή αναμέτρηση με ιδανική ψυχολογία, αφού ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Super League, ξεπερνώντας την ΑΕΚ στο… νήμα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος (+1), ενόψει και των playoffs του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διευρύνουν το φετινό αήττητο ευρωπαϊκό σερί τους (4-2-0 με 13-2 τέρματα στα προκριματικά της διοργάνωσης και 5-1-0 με 16-10 στον όμιλο), παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα (Πέμπτη 14/3, 19:45), αλλά και του ντέρμπι με τον Άρη, στην πρεμιέρα των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Όσον αφορά την αποστολή του ΠΑΟΚ, να θυμίσουμε πως εκτός έμειναν οι Σαμάτα, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, Γιάννης Μιχαηλίδης και Ζοάν Σάστρε, με τον τελευταίο να είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είχε μια… ταραχώδη ευρωπαϊκή πορεία, η οποία ξεκίνησε με τον αποκλεισμό της από την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League. Τα συγκεκριμένα ματς “σημαδεύτηκαν” από την επίθεση των χούλιγκανς των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Η ομάδα του Ζάγκρεμπ τερμάτισε δεύτερη σε όμιλο με Βικτόρια Πλζέν, Αστάνα και Μπαλκάνι και στο γύρο των playoffs έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Ρεάλ Μπέτις, με νίκη στη Σεβίλλη (0-1) και ισοπαλία εντός έδρας (1-1). Την Κυριακή (03/03) έμεινε στο 1-1 με την Όσιγιεκ εκτός έδρας, ισοφαρίζοντας μάλιστα στις καθυστερήσεις.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μπράντον.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Σεργκέι Γιακίροβιτς): Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπέρναουερ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς, Σούτσιτς, Μίσιτς, Κανέκο, Μπατούρινα, Χότσα, Πέτκοβιτς.

Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)

Βοηθοί: Ζεϊνιάλ Ζεϊνιάλοφ και Ακίφ Αμιράλι (Αζερμπαϊτζάν)

4ος: Έλκιν Μασίγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)

VAR: Σάσα Στέγκεμαν και Πασκάλ Μίλερ (Γερμανία)

To άρθρο Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ: Να φτιάξει μέσα στην Κροατία το «δρόμο» προς τους «8» του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button