ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η μάχη του WRC αρχίζει το βράδυ- Ταχύτερος στο shakedown ο Ott Tanak – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Οι Ott Tanak- Martin Jarveoja με HYUNDAI i20 N Rally 1 Hybrid έκαναν τον καλύτερο χρόνο (2:00.4) ενώ στη δεύτερη θέση με διαφορά 1/10 του δευτερολέπτου βρέθηκαν οι Elfyn Evans- Scott Martin UK Britain με TOYOTA GR YARIS Rally 1 Hybrid.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Την τριάδα συμπλήρωσαν οι Βέλγοι Thierry Neuville- Martijn Wydaeghe  με το δεύτερο HYUNDAI i20 N Rally 1 Hybrid.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη μάχη του WRC 2 εντυπωσίασαν τα δύο Citroen C3 Rally2 με τους Nikolay GRYAZIN-Konstantin ALEKSANDROV και Yohan ROSSEL-Arnaud DUNAND (Citroen C3). Ακολούθησε το Skoda Fabia RS Rally2 με τους  Oliver SOLBERG- Elliott EDMONDSON. Τα ολοκαίνουργια και πρωτοεμφανιζόμενα Yaris RC2 Rally2δεν έφεραν το αποτέλεσμα που περίμεναν οι τεχνικοί της TOYOTA GR. Οι Sami PAJARI- Enni MÄLKÖNEN έκαναν τον πέμπτο καλύτερο χρόνο.

Όμως ο αγώνας ξεκινάει σε λίγες ώρες ( Πέμπτη 25/1) με δύο βραδινές ειδικές διαδρομές μήκους 46,20 χλμ. Γύρω από την περιοχή του Gap. Της γενέτειρας του S. Loeb.

Σήμερα θα γίνουν οι παρακάτω ειδικές διαδρομές

Αύριο Παρασκευή (26/1) το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Μέχρι την Κυριακή οι αγωνιζόμενοι θα κάνουν στο σύνολο 17 Ειδικές Διαδρομές 324.44 χλμ. . Τα συνολικά χιλιόμετρα που θα καλύψουν είναι 1649.89 ( 1325.45 απλές κι 324.44 Ε.Δ)

Εάν το βράδυ στις ειδικές υπάρχει υγρασία το θέαμα θα είναι αρκετό. Η πρόγνωση του καιρού είναι ότι δεν θα υπάρχει βροχή και το οδόστρωμα θα είναι στεγνό.

Τα χρονόμετρα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν…. Τις ειδικές διαδρομές του Rally Monte Carlo μπορείτε να τις παρακολουθήσετε από την Cosmote Sport.

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button