ΑθλητικάΕνημέρωση

«Θα βάλω εγώ τις κάμερες και το τουρνικέ στο Πανθεσσαλικό» – Galaksias Portal News

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να γίνει ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3, ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, δεσμεύτηκε να πληρώσει το κόστος της τοποθέτησης καμερών – περί των 300.000 ευρώ – αλλά και του τουρνικέ στο γήπεδο, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας  στις 18 Μαΐου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου:
«Πρέπει επιτέλους ο τελικός του Κυπέλλου να είναι γιορτή. Είχαμε φτιάξει το γήπεδο σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA. Με τον νέο Νόμο χρειάζονται νέες κάμερες υψηλού επιπέδου και σε χώρους πέραν από εκεί που υπάρχουν. Γι’ αυτό δεν πληροί τις προϋποθέσεις και πρέπει να αποκτήσει ένα νέο σύστημα. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Δημοτική Αρχή θα το περάσει στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο και θα βάλει τις κάμερες και μάλιστα ένα τουρνικέ που λείπει.

Από πλευράς λοιπόν μέτρων ασφαλείας και όρων που θέτει η Νομοθεσία θα τηρηθεί κατά γράμμα και θα πληροί τις προϋποθέσεις. Είναι ένα γήπεδο ολυμπιακών προδιαγραφών και πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις. Έχουμε πενήντα μέρες στη διάθεσή μας και θα το έχουμε έτοιμο. Εδώ όμως δεν είναι αυτό το θέμα. Το Ολυμπιακό Στάδιο έχει κάμερες; Δεν έχει. Το κόστος είναι πάνω από 1.000.000 ευρώ. 

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το κόστος είναι 300.000 ευρώ. Θα γίνει γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Η Αστυνομική Διεύθυνση έδωσε άδεια για την παρουσία 12-13 χιλιάδων φιλάθλων. Άποψη μου είναι ότι μπορεί να είναι και 15.000 αλλά η Αστυνομία θα αποφασίσει. Πάντως το Πανθεσσαλικό θα είναι έτοιμο για τις 18 Μαΐου βάσει των προδιαγραφών του νέου αθλητικού Νόμου».

To άρθρο Μπέος για τελικό κυπέλλου: «Θα βάλω εγώ τις κάμερες και το τουρνικέ στο Πανθεσσαλικό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button