ΕνημέρωσηΠολιτική

Ορκίστηκαν ως Έφεδροι Αξιωματικοί οι Ολυμπιονίκες μας – Galaksias Portal News

Στην ορκωμοσία των Ολυμπιονικών από το Ρίο το 2016 και το Τόκιο το 2021 ως Εφέδρων Αξιωματικών των τριών κλάδων (πεζικό, ναυτικό και αεροπορία) παρευρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, τον υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας… δυναμώνουν. Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των Ολυμπιονικών μας ως Εφέδρων Αξιωματικών των τριών κλάδων (πεζικό, ναυτικό και αεροπορία), από το Ρίο το 2016 και το Τόκιο το 2021, μαζί με τον ΥΕΘΑ, Νίκο Δένδια, τον Υφυπουργό, Γιάννη Κεφαλογιάννη και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πετρούνιας, ο Μάντης, ο Καγιαλής, ο Τεντόγλου, ο Ντούσκος, οι 12 από τους 13 πολίστες της Εθνικής ομάδας των ανδρών και η Παπαδοπούλου (από τους ΟΑ στο Πεκίνο το 2008) ορκίστηκαν πίστη στο Σύνταγμα!

Θα υπηρετήσουν το στράτευμα και την Πατρίδα με την ίδια αφοσίωση και τις ίδιες αξίες που μέσω του Αθλητισμού σήκωσαν την ελληνική σημαία όσο πιο ψηλά γινόταν, κάνοντάς μας περήφανους και διαφημίζοντας την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου.

Απομένουν η Κορακάκη, η Στεφανίδη και ο Μουρίκης, που θα δώσουν τον όρκο εν ευθέτω χρόνο, καθώς δεν μπορούσαν σήμερα να παραβρεθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πολιτεία αποδίδει στους Ολυμπιονίκες μας τη μέγιστη τιμή, όπως τους αρμόζει.

Ως πρότυπα, ειδικά για τη νέα γενιά!

Κι αυτή την αξιακή πράξη υποσχέθηκαν όλοι τους να συνεχίσουν να την επιστρέφουν, πολλαπλάσια, στην κοινωνία μας» ανέφερε σε ανάρτηση του στα social media ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button