Επικαιρότητα

Επεισόδια στο κέντρο (VIDEO-ΦΩΤΟ) | ThessNews – Galaksias.com

 

Επεισόδια ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και κουκουλοφόρων σημειώνονται αυτή την ώρα έξω από το ΑΠΘ.

 

Μετά το τέλος της φοιτητικής πορείας ομάδα κουκουλοφόρων αποσπάστηκε από το σώμα των συγκεντρωμένων και κινήθηκε μέσω του campus του πανεπιστημίου στην σταθμευμένη διμοιρία των Ματ, που βρίσκεται στο ύψος της Εθνικής Αμύνης στην Αγίου Δημητρίου.

Εκεί άρχισε να εξαπολύει πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που έδωσαν άμεση απάντηση με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Άμεση και η αντίδραση του κόσμου στην περιοχή, που τρέχει πανικόβλητος να μετακινήσει τα αυτοκίνητα του από την εθνικής Αμύνης.

Σε συνέχεια των ταραχών μια μικρή ομάδα έχει μεταφερθεί μέσα στον προαύλιο χώρο της σχολής θετικών επιστημών με κάποιες μολότοφ να εκτοξεύονται προς το μέρος των ΜΑΤ.

 

 

 

 

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα
τελευταία νέα
από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΒΑΣΙΑ ΓΚΑΝΑΡΑ

Είναι η Βάσια Γκανάρα, φοιτήτρια Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία καθώς από μικρό παιδί τις άρεσε να αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες της Άρτας, απ’ όπου και κατάγεται. Αγαπά τα εξωτερικά ρεπορτάζ καθώς όπως λέει η ίδια “ολα στη δημοσιογραφία ειναι δρόμος και έρευνα… “

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button