ΕνημέρωσηΠολιτική

Νέο κρεσέντο συκοφαντίας, λαϊκισμού και τοξικότητας από τον Παύλο Μαρινάκη – Galaksias Portal News

Με ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τα όσα ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης, και για το άρθρο στην «Καθημερινή» του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τόνισε ότι το άρθρο “είναι γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες, πολιτεύεται με fake news και συνωμοσίες”, με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιδόθηκε σ’ ένα κρεσέντο λαϊκισμού και τοξικότητας.

«Σε νέο κρεσέντο συκοφαντίας, λαϊκισμού και τοξικότητας επιδόθηκε σήμερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, κύριος Παύλος Μαρινάκης», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ανακάλυψε “λεφτόδεντρα”, “θεωρίες συνωμοσίας”, “ακροδεξιές αλλά και ακροαριστερές αντιλήψεις” μέσα σε ένα συνονθύλευμα που προφανέστατα έχει προκαλέσει στο μυαλό του η κατάρρευση της πλαστής εικόνας που κατασκεύασαν για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως και των ποσοστών αποδοχής της από την κοινωνία», αναφέρει, σχολιάζοντας ότι «ο πανικός αποτελεί τον χειρότερο σύμβουλο και η προσπάθεια απαξίωσης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ  και του προέδρου του, Στέφανου Κασσελάκη πέφτει στο κενό».

«Κι επειδή, όπως και ο πρωθυπουργός στο συνέδριο του κόμματος του, έτσι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε στις Ευρωεκλογές τον χαρακτήρα των Εθνικών Εκλογών και της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, να γνωρίζει πως εμείς είμαστε έτοιμοι να “ξαναζυγιστούμε”. Κι ας θυμηθεί τα λόγια του όταν θα έχει πλέον απτές αποδείξεις για την αποδοκιμασία των πολιτών προς την διακυβέρνηση του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κρεσέντο συκοφαντίας, λαϊκισμού και τοξικότητας από τον Παύλο Μαρινάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button