Τρόπος Ζωής

Γιατί είναι η έξυπνη επιλογή αγοράς – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Το δημοφιλές SUV της MG, το ZS έχει πλασαριστεί ανάμεσα στα best-seller της κατηγορίας του και η επιτυχία του αυτή οφείλεται στα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του,  την εξαιρετική του σχεδίαση, τόσο στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα αλλά και στις εξελιγμένες τεχνολογίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα κύρια στοιχεία που καθιστούν το MG ZS ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των μοντέλων της κατηγορίας είναι οι τεράστιοι χώροι του.

Το νέο SUV MG ZS ανήκει στην κατηγορία των B-SUV . Συνδυάζει ευρυχωρία για  πέντε επιβάτες, ξεχωριστή σχεδίαση και προηγμένες τεχνολογίες που συντελούν στη μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθύνεται σε εκείνο το κομμάτι των υποψήφιων αγοραστών που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην “έξυπνη” επιλογή αυτοκινήτου, που συνδυάζει την κορυφαία σχέση τιμής-αξίας και την ποιοτική κατασκευή που υποστηρίζει την τελική του επιλογή ως την ιδανικότερη.

Το νέο SUV MG ZS έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, χάρη σε μια σειρά από πλεονεκτήματα που το κάνουν να ξεχωρίζει. Όσοι αγοραστές ψάχνουν τον συνδυασμό  ασφάλεια, ευρυχωρία και οικονομική αγορά βρίσκουν αυτό που ζητούν στο MG ZS. Θεωρείται έξυπνη επιλογή αγοράς, καθώς διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση και τεχνολογίες αιχμής από τη βασική του κιόλας έκδοση,.

Η ποιότητα και το στυλ του μοντέλου, τονίζεται από τα χρωμιωμένα μέρη, αλλά και τα πρόσθετα πλαστικά στο κάτω μέρος του αμαξώματος.

Το μήκος του SUV ZS είναι 4.323 χιλιοστά και το τοποθετεί στο άνω όριο της κατηγορίας, αν και με τις ευρηματικές σχεδιαστικές λύσεις όπως είναι τα “τραβηγμένα” στις πλευρές φωτιστικά σώματα, το κάνουν να δείχνει ακόμα μεγαλύτερο. Η εργονομία στην καμπίνα είναι λεπτομερώς μελετημένη για να συνδυάζει ιδανικά την πρακτικότητα με μια σειρά απλών λύσεων.

Τα υψηλής ποιότητας μαλακά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί εκτενώς στην καμπίνα, συνδυάζονται ιδανικά με την αντίστοιχη στιβαρότητα στην κατασκευή και το αποτέλεσμα είναι ένα ξεκάθαρα premium σύνολο που μπορεί να “κακομάθει” τους πάντες. Στην premium διάθεση υπερθεματίζουν και οι διπλές τσιμούχες στις πόρτες και τα ενισχυμένα τζάμια που κρατούν την καμπίνα του ZS μακριά από ανεπιθύμητους εξωγενείς θορύβους.

Το MG ZS ξεχωρίζει επίσης από τα εξελιγμένα συστήματα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης αλλά και  τις ψηφιακές λειτουργίες ευκολίας και ασφάλειας για τις μετακινήσεις. Τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού είναι τελευταίας γενιάς και εξασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης στην οδήγηση. Μεταξύ αυτών, υπάρχουν λειτουργίες που ενισχύουν τον έλεγχο και την προστασία του αυτοκινήτου, καθιστώντας το SUV MG ZS μία ολοκληρωμένη επιλογή για κάθε οδηγό.

 

Είτε με τον τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 1,5 λίτρων που αποδίδει 106 ίππους, είτε με τον τρικύλινδρο 1.0L GDi Turbo, το MG ZS είναι ένα πληρέστατο πακέτο που απευθύνεται σε όποιους θέλουν το “περισσότερο αυτοκίνητο για τα λεφτά τους”.

Το MG ZS είναι το 2ο μεγαλύτερο στην κατηγορία του με μήκος 4,32 μέτρα, ενώ σε ότι αφορά το ύψος, το ZS είναι στην πρώτη θέση (1,65 μ.). Αντίστοιχα, η μεγάλη του απόσταση από το έδαφος (16,5 εκατοστά) το καθιστά ιδιαίτερα ικανό για να ανταποκριθεί σε ανάγκες κίνησης σε διαδρομές μακριά από την άσφαλτο.

Ο χώρος των αποσκευών του είναι μεταξύ των μεγαλύτερων στην κατηγορία με το κανονικό του σχήμα και τη χωρητικότητα των 448 λίτρων- έως το ύψος της εταζέρας. Η τιμή του ξεκινάει από 25.150 ευρώ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button