ΕνημέρωσηΠολιτική

Μηνιαίο συμβόλαιο με τη Φενερμπαχτσέ υπέγραψε ο Αμινέ Νουά – Galaksias Portal News

Ο τραυματισμός του Νταϊσόν Πιερ υποχρέωσε τη Φενερμπαχτσέ να κινηθεί για την κάλυψη της θέσης του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ. Ο τεχνικός της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, εισηγήθηκε την απόκτηση του Γάλλου Αμινέ Νουά, με τη διοίκηση να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και ν’ αποσπά την υπογραφή του.

Καθώς, ο Νταϊσόν Πιερ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα δύο μηνών, στη Φενέρ αποφάσισαν να προτείνουν μηνιαίο συμβόλαιο στον Νουά και ανάλογα με την απόδοσή του, θα επιμηκύνουν ή όχι τη συνεργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμινέ Νουά ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν στη Χάποελ Χολόν και εν συνεχεία μετακινήθηκε στην ιταλική Ντερτόνα. Από το 2019 έως το 2023, ο Αμινέ Νουά φόρεσε τη φανέλα της Βιλερμπάν και η εμπειρία του στη Euroleague υπήρξε σημαντικός παράγοντας για την απόφαση του Γιασικεβίτσιους να τον προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της Φενέρ.

Τα προβλήματα τραυματισμών ταλανίζουν τη Φενερμπαχτσέ, καθώς στα «πιτς» βρίσκονται και οι Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, Νέιτ Σεστίνα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς ενόψει του αγώνα των Τούρκων με τη Βίρτους Μπολόνια αυτή την εβδομάδα (23η αγωνιστική).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button