Κόσμος

Ελεύθερος με εγγύηση ενός εκατομμυρίου – Galaksias.com

Ελεύθερος αφέθηκε μετά από απόφαση του δικαστηρίου της Βαρκελώνης ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες, με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ εν αναμονή της τελικής απόφασης του Βραζιλιάνου μετά τις εφέσεις που υποβλήθηκαν.

Ο Άλβες, που καταδικάστηκε σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική παρενόχληση, θα μπορέσει να φύγει από τη φυλακή όταν πληρώσει την εγγύηση τα δύο διαβατήριά του (βραζιλιάνικο και ισπανικό), επομένως δεν θα μπορεί να φύγει από τη χώρα, σύμφωνα με το ισπανικό μέσο marca.

Ο δικηγόρος του Άλβες, Ινές Γκουαρδιόλα , άσκησε έφεση κατά της ποινής του Δικαστηρίου της Βαρκελώνης και ζήτησε την αποφυλάκιση του καταδικασθέντος μέχρι να υπάρξει οριστική ποινή και αυτό έχει εγκριθεί από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης εκτίμησε ότι δεν ελλοχεύει ο κίνδυνος διαφυγής του πρώην ποδοσφαιρική από τη χώρα. Ωστόσο, το δικαστήριο απαγορεύει στον Βραζιλιάνο να εγκαταλείψει την επικράτεια και τον αναγκάζει να εμφανίζεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Βαρκελώνης μία φορά την εβδομάδα.

Επιπλέον, το Δικαστήριο της Βαρκελώνης απαγορεύει την προσέγγιση του θύματος της σεξουαλικής επίθεσης σε απόσταση 1.000 μέτρων από εκείνη, τον χώρο εργασίας της ή τα μέρη όπου συχνάζει.

Επίσης απαγορεύεται να επικοινωνήσεις μαζί της με οποιοδήποτε μέσο μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button