ΑθλητικάΕνημέρωση

O Γιάννης Αναστασίου στο ΟΠΑΠ Game Time για το μεγάλο ματς Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ

Τι λέει ο πρώην προπονητής των «πράσινων» για τους δύο μονομάχους, τι θα άλλαζε στην καριέρα του και ποια ήταν η μεγαλύτερή του στιγμή.

Το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικούν σήμερα (19:00) ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ και το ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Έλληνας προπονητής αναλύει τα θετικά και τα αρνητικά των δύο ομάδων πριν από το σημερινό ημιτελικό και λίγες μέρες μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου που έφεραν ανακατατάξεις στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Αναστασίου απαντά στις δύσκολες ερωτήσεις και τα διλήμματα της Μαρίας Ζαφειράτου, εξηγεί πως αντιμετωπίζει τους ποδοσφαιριστές «ντίβες», αποκαλύπτει τι θα άλλαζε στην καριέρα του και ποιες ήταν οι μεγαλύτερες επιτυχίες του ως παίκτης και προπονητής.  

Σχολιάζει ακόμα τους σημερινούς αγώνες του Champions League, Νάπολι-Μπαρτσελόνα (22:00) και Πόρτο-Άρσεναλ (22:00), την αυριανή εκτός έδρας μάχη (22:00) του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος για το Europa Conference League και τις αυριανές αναμετρήσεις του Europa League, Φράιμπουργκ-Λανς (19:45), Ρόμα-Φέγενορντ (22:00) και Μαρσέιγ-Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:00).

Δείτε το βίντεο εδώ:    

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button