ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο ενθουσιασμός του στο γήπεδο της ΑΕΚ, το σχόλιο για τον κόσμο και η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα – Galaksias Portal News

Οι πρώτες στιγμές του Ρόμπερ Λιούμπισιτς, ως νέο μέλος της ομάδας της ΑΕΚ, ήταν γεμάτες χαμόγελα. Ο ενθουσιασμός, τη στιγμή που είδε και πάλι τις εξέδρες της OPAP Arena ήταν ολοφάνερος.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (31.01.2024) στην Αθήνα. Λίγο μετά την άφιξή του στη χώρα μας, μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, συνοδευόμενος από τον πάτερα του, τη σύντροφό του και τους εκπροσώπους του, υπέγραψε το συμβόλαιό του και ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της OPAP Arena.

Ο 24χρονος χαφ δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, τη στιγμή που έβλεπε τις εξέδρες του γηπέδου, ακούγοντας παράλληλα τον ύμνο της ΑΕΚ και χτυπώντας παλαμάκια!

Λίγο πριν, τη στιγμή των υπογραφών -και σε συνομιλία που είχε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Κοσμά- αναφέρθηκε στον κόσμο της Ένωσης, τονίζοντας πως στο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε γεμίσει το γήπεδο δυο ώρες πριν τη “σέντρα” του.

Την επομένη ο Κροάτης μέσος βρέθηκε για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες, μίλησε με τον Ματίας Αλμέιδα και τους συνεργάτες του και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ακολούθησε τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς σε αυτές τις πρώτες του ώρες στην Αθήνα και την ΑΕΚ…

To άρθρο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς: Ο ενθουσιασμός του στο γήπεδο της ΑΕΚ, το σχόλιο για τον κόσμο και η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button