ΑθλητικάΕνημέρωση

Ματίας Αλμέιδα: «Απολαμβάνω

Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην πατρίδα του ανέφερε πως απολαμβάνει που βρίσκεται στην ΑΕΚ, με τον Αργεντινό να αποκαλύπτει ότι απέρριψε προτάσεις από άλλες ομάδες.

Ο Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του, με τον ίδιο να μιλά για την παρουσία του στην ΑΕΚ, αλλά και το μέλλον του στην Ένωση.

Ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε πως απολαμβάνει την παρουσία του στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» ενώ τόνισε πως ενώ είχε προτάσεις από άλλους συλλόγους, εκείνος θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ, με την οποία έχει συμβόλαιο.

Τα λόγια του Ματίας Αλμέιδα

«Σήμερα δεν σκοπεύω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αλλά δεν λέω ότι ούτε θα το κάνω ποτέ. Σ’ αυτή τη ζωή τίποτα δεν κρατάει για πάντα και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Σήμερα το απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ. Θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. Είχα προτάσεις από συλλόγους όπου έπαιξα, αλλά είμαι καλά εδώ κάνοντας αυτό που μου αρέσει. Δεν είμαι εδώ και θέλω να κάνω κάτι άλλο. Το απολαμβάνω».

Για την ΑΕΚ της Ευρώπης:

«Βρεθήκαμε έναν γύρο πριν τους ομίλους του Champions League και στην συνέχεια παίξαμε στο Europa League σ’ έναν όμιλο Champions League με ομάδες όπως η Μπράιτον, ο Άγιαξ και η Μαρσέιγ. Ήταν ιστορική η νίκη μέσα στο Μπράιτον με 2-3».

Για τον Πόνσε;

«Ο Εσεκιέλ τα πηγαίνει εξαιρετικά, σκοράρει και θυμίζει… “Βάρβαρο».

Για τις μεταγραφές:

«Καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να αγοράσει παίκτη με 15 εκατ. ευρώ από την Λατινική Αμερική».

 

 

 

 

To άρθρο Ματίας Αλμέιδα: «Απολαμβάνω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button