ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ψάχνει το πλεονέκτημα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ – Galaksias Portal News

Το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League θα προσπαθήσει να κάνει ο ΠΑΟΚ καθώς ταξιδεύει στο «Μάκσιμιρ» (Πέμπτη 7/3, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD) για την αναμέτρηση απέναντι στην πολύπειρη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν είναι άγνωστη στον ΠΑΟΚ ούτε στο ελληνικό κοινό, αφού μόλις τον Αύγουστο τέθηκε αντιμέτωπη με την ΑΕΚ στα προκριματικά του UEFA Champions League – ο «Δικέφαλος» πήρε με δραματικό τρόπο την πρόκριση, με το «ζευγάρωμα» να έχει και το πολύ μελανό σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια την παραμονή του πρώτου αγώνα. Αλλά και το 2010, οι Θεσσαλονικείς είχαν συναντήσει τους Κροάτες, κερδίζοντάς τους με 1-0 τόσο στην Τούμπα όσο και στην κροατική πρωτεύουσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, από τον Αύγουστο πολλά έχουν αλλάξει στη Ντιναμό. Η ομάδα του Σεργκέι Γιακίροβιτς κατάφερε να φτάσει στους «16» του UEFA Europa Conference League αποκλείοντας στην ενδιάμεση φάση την Μπέτις (νίκη 1-0 στην Ισπανία και ισοπαλία 1-1 στην Κροατία). Η Ντιναμό βρίσκεται, επίσης, στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Χάιντουκ, ενώ στην HNL όλα δείχνουν πως θα χάσει τα πρωτεία. Την Κυριακή (3/3) έμεινε στο 1-1 με την Όσιγιεκ εκτός έδρας, ισοφαρίζοντας μάλιστα στις καθυστερήσεις με τον Σάντρο Κουλένοβιτς, μένοντας πέντε βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Ριέκα και τέσσερις από τη Χάιντουκ.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, θα μπει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς, συνέπεια της πρωτιάς στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Super League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 2-0 της Λαμίας εκτός έδρας – χάρη σε γκολ των Τάισον και Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα – κι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το στραβοπάτημα της ΑΕΚ. Οι «ασπρόμαυροι» διάγουν μια εξαιρετική σεζόν, παρά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό στη διαδικασία των πέναλτι στα ημιτελικά. Παράλληλα, ευελπιστούν να διευρύνουν το φετινό αήττητο ευρωπαϊκό σερί τους (4-2-0 με 13-2 τέρματα στα προκριματικά της διοργάνωσης και 5-1-0 με 16-10 στον όμιλο, όπου τερμάτισαν πρώτοι, μπροστά από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης), παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα (Πέμπτη 14/3, 19:45), αλλά και του ντέρμπι με τον Άρη, στην πρεμιέρα των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Διαιτητής: Άλιγιαρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Σεργκέι Γιακίροβιτς): Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπέρναουερ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς, Σούτσιτς, Μίσιτς, Κανέκο, Μπατούρινα, Χότσα, Πέτκοβιτς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μπράντον.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button