ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Χτυπάμε τους εχθρούς μας χωρίς έλεος και θα νικήσουμε» – Galaksias Portal News

Νέο μήνυμα προς τους «εχθρούς» έστειλε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, την Τρίτη 16 Απριλίου, λίγο πριν τη νέα συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου. «Χτυπάμε τους εχθρούς μας χωρίς έλεος και θα νικήσουμε», τόνισε επισκεπτόμενος κέντρο νεοσύλλεκτων και επισήμανε ότι το Ισραήλ έχει τρεις στόχους στη Γάζα.

Μιλώντας σε νεοσύλλεκτους των IDF, ο Νετανιάχου ανέφερε ότι «το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε είναι το πνεύμα. Είναι η ετοιμότητα που βλέπω στα μάτια σας, στους διοικητές μας, στον στρατό μας, στον λαό μας. Βασίζομαι σε εσάς και σας στηρίζω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός συνάντησε νεοσύλλεκτους ενώ παρελάμβαναν τον εξοπλισμό τους, πριν φορέσουν τις στολές τους. Στη συνέχεια μίλησε μαζί τους και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

«Μίλησα με μερικούς από εσάς. Είδα τη σωματική και ψυχική ετοιμότητα. Έχετε μια μεγάλη τιμή σήμερα: συμμετέχετε στις IDF, στις υπέροχες επάλξεις, για να απωθήσετε έναν βάναυσο εχθρό, τα τέρατα που μας επιτέθηκαν. Τους χτυπάμε και εμείς χωρίς έλεος και θα τους νικήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλετε να κερδίσετε; Είστε έτοιμοι να πολεμήσετε; Αυτό ακριβώς χρειάζεται. Καλοί φίλοι έχουν πέσει (στη μάχη) σε αυτήν την εκστρατεία. Έπεσαν για να πετύχουμε αυτή τη νίκη. Υπάρχουν τρεις στόχοι: Πρώτος – η εξάλειψη της Χαμάς. Δεύτερος – να επιστρέψουν οι όμηροι. Και τρίτον – να διασφαλιστεί ότι η Χαμάς δεν θα αποτελέσει ποτέ ξανά απειλή για το Ισραήλ» επισήμανε.

«Αυτό είναι μέρος μιας μεγαλύτερης εκστρατείας, το βλέπετε αυτό. Το Ιράν στέκεται πίσω από τη Χαμάς, πίσω από τη Χεζμπολάχ και πίσω από άλλους, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας παντού».

«Το πιο σημαντικό είναι το πνεύμα. Είναι η ετοιμότητα που βλέπω στα μάτια σας, στους διοικητές μας, στο στρατό μας, στο λαό μας και βασίζομαι σε εσάς. Βασίζομαι σε εσάς και στέκομαι δίπλα σας. Θυμάμαι, ήμουν εδώ πριν από μερικά χρόνια. Είναι το ίδιο πνεύμα που συνεχίζεται πριν από εμάς και μετά από εμάς, που συνεχίζεται μαζί σας, και με τη βοήθεια του Θεού, μαζί θα νικήσουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που θα θυμάστε. Οι φίλοι σας, κάποιοι από τους οποίους γνωρίσατε μόλις τώρα, είναι μαζί σας, είμαστε όλοι μαζί, και μαζί θα κερδίσουμε. Προσέξτε ο ένας τον άλλον και προσέξτε τη χώρα… μαζί θα κερδίσουμε» σημείωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button