ΕνημέρωσηΠολιτική

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μόσχα – Galaksias Portal News

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Μόσχα μετά την επίθεση ενόπλων στο Δημαρχείο Crocus στο Κρασνογκόρσκ κοντά στη Μόσχα μέσα σε συναυλιακό χώρο.

Σε ισχύ τέθηκε το σχέδιο «Ζάρια» και κλήθηκαν όλοι οι Ρώσοι στρατιωτικοί να επιστρέψουν μέσα σε μία ώρα στις μονάδες τους προκειμένου να τεθούν σε επιφυλακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση μέσα στο κτηριακό συγκρότημα, ενώ έχουν συλληφθεί και ύποπτοι. Εκτιμάται ότι περίπου 150 άτομα παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα στον συναυλιακό χώρο.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση μέσα στον χώρο, ενώ έχουν συλληφθεί και ύποπτοι. Εκτιμάται ότι περίπου 150 άτομα παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα στον συναυλιακό χώρο.

Εκτιμάται ότι με βάση τον αριθμό των εισιτηρίων που είχαν πουληθεί την ώρα της επίθεσης στον συναυλιακό χώρο βρίσκονταν έως 6.200 άνθρωποι. Σημειώνεται πως το Crocus City Hall είναι χωρητικότητας 9.500 ανθρώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των αρχών στα ρωσικά ΜΜΕ, ο αριθμός των νεκρών έχει ανέβει στους 40, ενώ οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 100.

Νέα βίντεο από το αμφιθέατρο του συναυλιακού χώρου

Σοκάρουν οι εικόνες και τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από την ένοπλη επίθεση

Οι τρομοκράτες αφού πυροβόλησαν κόσμο στο φουαγιέ, εισέβαλαν και στην αίθουσα προκαλώντας τον απόλυτο τρόμο.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button