Κόσμος

Ο γιος της τα «έβαλε» με το Netflix – Τι συνέβη – Galaksias.com

Η «Griselda» είναι μια από τις viral σειρές που προβάλλονται στο Netflix αυτή την περίοδο, με τη Σοφία Βεργκάρα στον ρόλο της διαβόητης «νονάς της κοκαΐνης».

H σειρά πραγματεύεται την ζωή της Γκριζέλντα Μπλάνκο, της γυναίκας που ανάγκασε τον Πάμπλο Εσκομπάρ να δηλώσει πώς ήταν «Ο μόνος άνθρωπος που φοβήθηκα στη ζωή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκανε πρεμιέρα στην διάσημη πλατφόρμα στις 25 Ιανουαρίου και γρήγορα η σειρά κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή του Netflix.

Ο Michael Corleone Blanco, ο γιος της διαβόητης «νονάς της κοκαΐνης» του Μαϊάμι που βρίσκεται στην ζωή μίλησε για πρώτη φορά για την επιτυχημένη σειρά του Netflix.

«Είναι μια ορμή συναισθημάτων. Είναι πολύ σουρεαλιστικό», είπε αρχικά και πρόσθεσε «Δεν πρόκειται να σου πω ψέματα ήταν πολύ συγκινητικό. Υπήρχε ένα σημείο όπου βρήκα τον εαυτό μου να λαχανιάζει ζητώντας αέρα. Και χάρηκα και λυπήθηκα» .

«Αισθάνομαι ότι η ιστορία, η ιστορία μας, η ιστορία της οικογένειάς μου, το σύμπαν της οικογένειας Μπλάνκο, είναι τόσο περίπλοκο και τόσο θρυλικό που θα έπρεπε να δείξουμε σεβασμό όταν πρόκειται για αφήγηση. Νομίζω ότι η ιστορία άξιζε λίγο περισσότερο» ανέφερε.

Ακόμη, τόνισε ότι: «Μου άρεσε που όπου πήγαινε η μητέρα μου, πηγαίναμε μαζί της». «Μου άρεσε λοιπόν το γεγονός ότι προσπάθησαν να εξανθρωπίσουν τον χαρακτήρα. Αυτό ήταν ωραίο. Μάλλον αυτό είναι», υποστήριξε.

Ο λόγος που τα «έβαλε» με το Netflix

Ωστόσο, ο Μάικλ Κορλεόνε αναφέρθηκε και σ’ ένα σημείο της σειράς, που δεν του άρεσε. Είναι εκείνη την στιγμή που η μητέρα του απεικονίζεται στην σειρά να προσπαθεί να πουλήσει 1 κιλό κοκαΐνης στο Μαϊάμι το 1978.

«Ήταν αρκετά ενοχλητικό, η γυναίκα ήταν η νούμερο 1 διανομέας κοκαΐνης στον κόσμο μέχρι το 1975. Δημιούργησε τη βιομηχανία. Θα μπορούσατε να πείτε ότι η μητέρα μου ήταν η πρώτη επίσημη “φάλαινα” γιατί κανείς δεν είχε εκατοντάδες κιλά. Κανείς δεν είχε τα εργαστήρια. Ήταν πρωτοπόρος στις διαδρομές. Πρωτοπόρος στα πάντα στη σύγχρονη βιομηχανία κοκαΐνης όπως την ξέρουμε».

Διαβάστε επίσης: Η πραγματική «μαύρη χήρα» του Μεντεγίν που έγινε σειρά στο Netflix

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button