ΑθλητικάΕνημέρωση

«Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πούλησε τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ» επιβεβαιώνουν οι Κροάτες

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Τα Μέσα από την Κροατία αναφέρουν πως επήλθε συμφωνία της Ένωσης με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μία πολύ σημαντική μετεγγραφική κίνηση, στο φινάλε της περιόδου του Ιανουαρίου. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (30.01.2024) ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Οι «κιτρινόμαυροι», αλλά κι ο 24χρονος χαφ (παίζει τόσο αριστερός εσωτερικός χαφ, όσο και ως αριστερός μπακ) πίεζαν πάρα πολύ την κροατική ομάδα για να συμφωνήσει στην πρόταση που είχε στα χέρια της.

Η ΑΕΚ πήρε εντέλει ένα πρώτο, προφορικό «πράσινο φως», προκειμένου να «τρέξει» απ’ το πρωί της Τετάρτης όλες τις διαδικασίες, για να έρθει ο Λιούμπισιτς στην Αθήνα και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «κιτρινόμαυρους», λίγες ώρες πριν κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο».

«Η Ντινάμο πούλησε τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ» επιβεβαιώνει η ιστοσελίδα index.hr, μία από τις μεγαλύτερες και πιο έγκυρες στην Κροατία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα πάρει 3,5 εκατ. ευρώ για τη μετεγγραφή του 24χρονου χαφ, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να ταξιδέψει για την Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Ντινάμο είχε απορρίψει την πρώτη «κιτρινόμαυρη» πρόταση για τον Λιούμπισιτς, ύψους 3 εκατ. ευρώ, αλλά μετά από λίγες ώρες έφτασε μία βελτιωμένη πρόταση και ο σύλλογος αποφάσισε πως αυτό θα ήταν το καλύτερο, παραχωρώντας τον παίκτη στον «Δικέφαλο».

To άρθρο «Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πούλησε τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ» επιβεβαιώνουν οι Κροάτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button