ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Νίκος Παπαγγελής Πρεσβευτής τουΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Παραολυμπιονίκη της αγωνιστικής ποδηλασίας δρόμου, Νίκο Παπαγγελή.

Ο Νίκος Παπαγγελής, που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», έχει «κερδίσει» τη ζωή του χάρη στο ποδήλατο και είναι ο καταλληλότερος Πρεσβευτής της διοργάνωσης στο κομμάτι της κοινωνικής ευθύνης, που η Οργανωτική Επιτροπή Cycling Greece επιθυμεί να αναπτύξει στοχευμένα φέτος και τα επόμενα χρόνια!

«Σας καλώ όλους να αγκαλιάσετε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση που έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας!

«Με αφορμή τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, να δώσουμε ένα μεγάλο ραντεβού στους δρόμους και να απολαύσουμε το θέαμα που αναμένεται συναρπαστικό!», ήταν τα πρώτα λόγια του Παραολυμπιονίκη μας μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Γύρο.

«Με μεγάλη μου χαρά και ιδιαίτερη τιμή θα ήθελα να ανακοινώσω ότι φέτος σε συνεργασία με την Cycling Greece θα βρίσκομαι κι εγώ στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024 και πιο συγκεκριμένα στη θέση του Πρεσβευτή του Αγώνα, στο κομμάτι της κοινωνικής ευθύνης, ένταξης στον τομέα Εταιρικής Ευθύνης, ένταξης και συμπερίληψης των Ατόμων με Αναπηρία, τόσο στον Αθλητισμό όσο και στην κοινωνία μας», επισήμανε ο κ. Παπαγγελής.

Η Cycling Greece επιδιώκει να αναδείξει το ποδήλατο ως το κορυφαίο μέσο συμπερίληψης Ατόμων με Αναπηρία, παράλληλα με τη βιώσιμη κινητικότητα, που το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης υπηρετεί στο έπακρο.

Ο Διευθυντής Marketing και Κοινωνικής Ευθύνης της Cycling Greece, συναθλητής και προπονητής του Νίκου Παπαγγελή, Τάκης Ξουρής τονίζει: «Είναι πολύ σημαντικό για τον φορέα μας εκτός από τη διοργάνωση του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024 να στοχεύει σε εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές δράσεις και εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

Φέτος, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης υπερθεματίζει στη συμπερίληψη των Ατόμων με Αναπηρία.

Πιστεύουμε ότι ο Νίκος είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για να κινητροδοτήσει όλες εκείνες τις δυνάμεις που θα ανεβάσουν επίπεδο τον Αγώνα μας»

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος 2024 θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 19 Μαΐου, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη και τερματίζοντας στην Αθήνα

To άρθρο Ο Νίκος Παπαγγελής Πρεσβευτής τουΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button