Επικαιρότητα

O Hρακλειώτης Γιάννης Ρολάκης πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό! – Galaksias.com

Ένα παιδί γέννημα-θρέμμα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι έχει πάρει μεταγραφή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο και παίζοντας στην ομάδα U19, αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τους «ερυθρόλευκους».

Ο λόγος για τον Γιάννη Ρολάκη, ο οποίος μπορεί να μην αγωνίστηκε στον τελικό με την Μίλαν, ήταν όμως στην αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού στο Final Four του UEFA Youth League 2024 στην Νιόν και έζησε μαζί με τους συμπαίκτες του την μεγαλύτερη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας και μια από τις μεγαλύτερες για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο 18χρονος αριστερός μπακ (γεν. 17 Ιουλίου 2006) αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής του ΠΟΑ ενώ αγωνίστηκε και στις Μικτές Ομάδες του Ηρακλείου, απ’ όπου επιλέχτηκε από το τμήμα scouting της ΠΑΕ ΟΦΗ και για αρκετά χρόνια ήταν μέλος των ομάδων υποδομής Κ15, Κ17 και Κ19. Παράλληλα χρίστηκε και διεθνής και με τις Εθνικές Ομάδες Κ16 και Κ17.

Το περασμένο καλοκαίρι η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον απέκτησε με μεταγραφή από τον ΟΦΗ και εντάχθηκε στην ομάδα Κ19 των «ερυθρόλευκων», με συμμετοχές τόσο στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League, όσο και στο UEFA Youth League, όπου είχε αγωνιστεί απέναντι στην Γκαμπάλα στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο «Ρολ» είναι ένας ποδοσφαιριστής με τρομερή ποιότητα και ποδοσφαιρική αντίληψη και όντας μέλος των πρωταθλητών Ευρώπης το μέλλον μπροστά του ανοίγεται ακόμα πιο λαμπρό! Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button