Επικαιρότητα

Οι απανταχού Καρδιτσιώτες κόβουν πίτα στην Αθήνα – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Ο Σύλλογος των απανταχού εκ του Νομού Καρδίτσας καταγομένων προσκαλεί όλους τους Καρδιτσιώτες και Θεσσαλούς του Λεκανοπεδίου της Αττικής, αλλά και όλους τους φίλους της Καρδίτσας, στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την προσεχή Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18.00’, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών {οδός Ακαδημίας & Γενναδίου 8, ΑΘΗΝΑ – 7ος όροφος -όπισθεν Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής}.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα βραβευτεί o Καρδιτσιώτης Επίτιμος Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μέλος του διοργανωτή Συλλόγου, κ. Άγγελος Ζαχαρόπουλος.

Το εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης θα συνεχισθεί με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Καρδίτσας από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυλακκιωτών Καρδίτσας «Η Αγία Μαρίνα».

Θα μοιρασθούν δώρα σε όλους τους μικρούς Καρδιτσιώτες, ενώ σε καθέναν που θα παρευρεθεί θα δοθεί ως δώρο ένα παραδοσιακό γούρι για το καλό του νέου έτους. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα διανεμηθεί πίτα σε όλους όσοι παρευρεθούν και ο διοργανωτής Σύλλογος θα δεξιωθεί όλους με παραδοσιακό Καρδιτσιώτικο τσίπουρο και κρασί, που είναι μία

ευγενική χορηγία του οινοποιείου «Καραμήτρου» (από το Μεσενικόλα της Λίμνης Πλαστήρα).

Ο/Η τυχερός/ή που θα κερδίσει το φλουρί της πίτας θα κερδίσει δύο (2) δωρεάν διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα-αρχοντικό «ZAKONI» στο Νεοχώρι της Λίμνης Πλαστήρα.

Έχει ορισθεί συμβολική τιμή εισόδου 10 ευρώ, ενώ όλα τα παιδιά θα εισέλθουν δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο διοργανωτή Σύλλογο των απανταχού Καρδιτσιωτών ( www.karditsiwtes.gr – τηλ. 210.3301370)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button