ΕνημέρωσηΠολιτική

«Το μεγαλύτερο ψέμα ότι ο Καραμανλής δεν είχε ενδείξεις για τα Τέμπη – Έχω μιλήσει με συγγενείς θυμάτων» – Galaksias Portal News

Στο κατηγορητήριο εναντίον του Κώστα Καραμανλή για τα Τέμπη, που αναμένεται να ανακοινώσει αύριο, Τρίτη (02.04.24) ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις του.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα συνάντησε το πρωί της Δευτέρας (01.04.24) τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έχει άδεια ορκωμοσίας. «Το μεγαλύτερο ψέμα είναι του κ. Καραμανλή ότι δεν είχε ενδείξεις για τα Τέμπη», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν του ευχήθηκαν καλό μήνα και καλή πρωταπριλιά.

«Ανακοινώσαμε σήμερα το πρωί ότι θα καταθέσουμε κατηγορητήριο εναντίον του Κώστα Καραμανλή για να δούμε, τί σκοπό έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα τον καλύψει», είπε ο ίδιος.

Ο κ. Κασσελάκης είπε ότι υπάρχουν ενδείξεις για δύο εγκλήματα όσον αφορά την τραγωδία των Τεμπών, της έκθεσης και της διατάραξης της ασφάλειας των σταθερών συγκοινωνιών.

«Είναι καιρός να βάλουμε τη λεπτομέρεια στα εγκλήματα που έχουν γίνει στα Τέμπη», δήλωσε και τόνισε πως ο ίδιος έχει συνομιλήσει με γονείς ορισμένων εκ των θυμάτων.

 

«Επιτέλους, ένας πολιτικός να αναλάβει την ευθύνη», υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης.

«Δεν είμαστε σε δικτακτορία, αλλά πλέον η ποιότητα της Δημοκρατίας μας έχει πληγεί και γι΄ αυτό πρέπει να δώσει απάντηση ο κ. Μητσοτάκης», απάντησε στο μεταξύ ερωτηθείς για τα περί διεξαγωγής εκλογών με διεθνείς παρατηρητές.

Στην αρχή των δηλώσεων του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε τον Γιώργο Λιάγκα για το νεσεσέρ που του δώρισε η εκπομπή, την ημέρα που οι δημοσιογράφοι της τον συνάντησαν στη Θήβα, κατά την ορκωμοσία του.

«Χρησιμοποίησα τα πάντα από το νεσεσέρ εκτός από την κρέμα με τους κοριούς. Ήμασταν όλοι επιμελείς όσον αφορά τις παραλλαγές, να μην τις φοράμε πάνω στις κουβέρτες».

To άρθρο Κασσελάκης: «Το μεγαλύτερο ψέμα ότι ο Καραμανλής δεν είχε ενδείξεις για τα Τέμπη – Έχω μιλήσει με συγγενείς θυμάτων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button