ΑθλητικάΕνημέρωση

Το σόου του Φορτούνη για τον Ολυμπιακό και η απόκρουση πέναλτι του Κοτάρσκι για τον ΠΑΟΚ στα highlights των προημιτελικών – Galaksias Portal News

Σπουδαίες αναμετρήσεις και εκπλήξεις περιελάμβαναν τα πρώτα παιχνίδια στα προημιτελικά του Europa League και του Conference League, με… μοιρασμένα αποτελέσματα για τις ελληνικές ομάδες, αφού ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-2 τη Φενέρμπαχτσε, ενώ ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Ολυμπιακός θα πάει έτσι με μικρό προβάδισμα στη ρεβάνς της Τουρκίας, ενώ ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει νέα ανατροπή στην Τούμπα, με στόχο αμφότερων, την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της διοργάνωσης, η Άστον Βίλα επικράτησε με 2-1 της Λιλ, με τη “μάχη” να συνεχίζεται πλέον στη Γαλλία, ενώ η Φιορεντίνα πήρε ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν και θα την υποδεχθεί ως απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, στη Φλωρεντία.

Αναπάντεχα αποτελέσματα είχε από την πλευρά του, το Europa League, αφού η Λίβερπουλ έχασε με 3-0 από την Αταλάντα στο Άνφιλντ, ενώ η Ρόμα “άλωσε” με 1-0 την έδρα της Μίλαν. Νίκες και για Μπάγερ Λεβερούζεν (2-0 τη Γουέστ Χαμ) και Μπενφίκα (2-1 τη Μαρσέιγ).

Τα αποτελέσματα στο Europa League

Μίλαν – Ρόμα 0-1

(17΄ Μαντσίνι)

Λίβερπουλ – Αταλάντα 0-3

(38΄,60΄ Σκαμάκα, 83΄ Πάσαλιτς)

Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ 2-0

(83΄ Χόφμαν, 90+1΄ Μπόνιφεϊς)

Μπενφίκα – Μαρσέιγ 2-1

(16΄ Ράφα Σίλβα, 52΄ Ντι Μαρία – 67΄ Ομπαμεγιάνγκ)

Τα αποτελέσματα στο Conference League

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 3-2

(8΄ Φορτούνης, 32΄ Γιόβετιτς, 57΄ Τσικίνιο – 67΄ πέν. Τάντιτς, 74΄ Καχβεσί)

Βικτόρια Πλζεν – Φιορεντίνα 0-0

Μπριζ – ΠΑΟΚ 1-0

(6΄ Βέλτεσεν)

Αστον Βίλα – Λιλ 2-1

(13΄ Γουάτκινς, 56΄ ΜακΓκιν – 84΄ Ντιακιτέ)

Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν την επόμενη Πέμπτη, 18/04/24.

To άρθρο Europa και Conference League: Το σόου του Φορτούνη για τον Ολυμπιακό και η απόκρουση πέναλτι του Κοτάρσκι για τον ΠΑΟΚ στα highlights των προημιτελικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button