ΑθλητικάΕνημέρωση

Πρωτιά για την εθνική πόλο των ανδρών και απευθείας πρόκριση στους «8» του παγκοσμίου στην Ντόχα – Galaksias Portal News

Παρά τη μεγάλη εμφάνιση του τερματοφύλακα της Γαλλίας, η Εθνική πόλο των ανδρών επικράτησε των “μπλε” με 13-12 και έκανε το 3/3 στο 2ο όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα. Η πρωτιά στον όμιλο έστειλε την “γαλανόλευκη” απευθείας στα προημιτελικά του τουρνουά.

Αγχωτική νίκη για την Εθνικό πόλο των ανδρών, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα. Η Ελλάδα νίκησε την Γαλλία με 13-12, κατέλαβε την πρωτιά στον όμιλό της και προκρίθηκε -απευθείας- στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στην Ντόχα.

Η Εθνική πόλο των ανδρών θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στους «8» του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα από την κυριακάτικη (11.02.2024) νοκ-άουτ αναμέτρηση της Ιταλίας (δεύτερη στον Δ΄ όμιλο) με τον τρίτο του Γ΄ ομίλου (λογικά ΗΠΑ ή Μαυροβούνιο).

Με την πρωτιά και την πρόκριση αυτή, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα έχει… ρεπό μέχρι την Τρίτη 13/2, όταν και είναι προγραμματισμένοι οι προημιτελικοί της διοργάνωσης.

 

To άρθρο Ελλάδα – Γαλλία 13-12: Πρωτιά για την εθνική πόλο των ανδρών και απευθείας πρόκριση στους «8» του παγκοσμίου στην Ντόχα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button