ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Oρκίζεται σήμερα ο Κασσελάκης – Θα κάνει πάρτι γενεθλίων στον «Τράγο» στου Ψυρρή

Απολύεται σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς ολοκλήρωσε την 15ημερη θητεία του στον Στρατό και έτσι θα έχει την ευκαιρία να γιορτάσει τα γενέθλιά του, τα οποία είναι επίσης σήμερα, μαζί με συνεργάτες, φίλους και τον σύζυγό του Τάιλερ στην Αθήνα.

Σημειώνεται πως αφότου περάσουν οι πέντε μέρες της αδείας ορκωμοσίας θα επιστρέψει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα για να πάρει το χαρτί της απόλυσής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται, πως την Πέμπτη επέστρεψε από τις ΗΠΑ και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ για να παραστεί στην ορκωμοσία του μαζί με την οικογένεια του Κασσελάκη.

Απόψε ωστόσο, ο Στέφανος Κασσελάκης θα βγάλει τα χακί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει οργανώσει πάρτι γενεθλίων στο μπαρ «Τράγος» στου Ψυρρή.

Το μπαρ «Τράγος» στου Ψυρρή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας ο Στέφανος Κασσελάκης, παρά το γεγονός ότι εκπαιδευόταν κανονικά, ήταν ιδιαίτερα ενεργός πολιτικά και έκανε παρεμβάσεις στην πολιτική ζωή του τόπου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε στον στρατό στις 15 Μαρτίου και αφού ολοκληρώσει την 20ήμερη θητεία του, όπως προβλέπει ο νόμος για τους απόδημους Έλληνες, θα πάρει το απολυτήριο του στρατού.

Είναι η πρώτη φορά που πρόεδρος κόμματος και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν νεοσύλλεκτος φαντάρος.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button