Υγεία & Διατροφή

Νέο σοκ στην βρετανική βασιλική οικογένεια – Με καρκίνο του δέρματος διαγνώστηκε η Σάρα Φέργκιουσον

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου, Σάρα Φέργκιουσον, που χειρουργήθηκε πρόσφατα για καρκίνο στον μαστό, πάσχει από «κακοήθες μελάνωμα», καρκίνο του δέρματος, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της.

«Αφού διαγνώστηκε το περασμένο καλοκαίρι με καρκίνο του μαστού σε αρχικό στάδιο, η δούκισσα της Υόρκης πληροφορήθηκε ότι έχει προσβληθεί από κακοήθες μελάνωμα» ανέφερε ο εκπρόσωπος στην ανακοίνωσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μελάνωμά εντοπίστηκε κατά τις εξετάσεις τις οποίες ζήτησε ένας δερματολόγος επειδή η 64χρονη Σάρα Φέργκιουσον επρόκειτο να κάνει χειρουργική αποκατάσταση του στήθους της, μετά τη μαστεκτομή. Μία από τις ελιές που αφαιρέθηκαν από το δέρμα της και εξετάστηκαν διαπιστώθηκε ότι ήταν καρκίνωμα. Η δούκισσα «διατηρεί υψηλό ηθικό» παρά την κακή είδηση που έλαβε, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

«Πιστεύει ότι η εμπειρία της υπογραμμίζει πόσο αναγκαίο είναι να εξετάζεται το μέγεθος, το σχήμα, ο χρωματισμός και η υφή κάθε νέας ελιάς, που θα μπορούσε να είναι ένδειξη μελανώματος», συνέχισε.

Η «Φέργκι», μολονότι έχει πάρει διαζύγιο από τον Άντριου, εξακολουθεί να ζει στην ίδια έπαυλη μαζί του, κοντά στον πύργο του Γουίνδσορ. Αν και δεν είναι επισήμως ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας, η είδηση για τη νέα ασθένειά της έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά τη μυστηριώδη «χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα» στην οποία υποβλήθηκε η πριγκίπισσα Κέιτ, η 42χρονη σύζυγος του διαδόχου του θρόνου. Ο βασιλιάς Κάρολος, αδελφός του Άντριου, πρόκειται να χειρουργηθεί την επόμενη εβδομάδα για καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button