Επικαιρότητα

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου – Galaksias.com

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή, 15 Μαρτίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Λασιθίου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Γόρτυνας, στη Γέργερη, στην περιοχή του φωτοβολταϊκού Μουσουράκη και του ποιμνιοστασίου Ξημεράκη.

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στην ε.ο Μοιρών – Τυπακίου, πλησίον της διακλάδωσης της Καλυβιανής, στην περιοχή του αρδευτικού Σταθουράκη.              

Από 9:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου στη περιοχή της Φοινικιάς, στην οδό Μάνου Κατράκη, έναντι πρώην καθέρη, στο ιδιωτικό Κτεο Γιαννακάκη, στη οδό Παναγία Μαλεβή στο Lido Soccer, στη οδό Απελλού, στο 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείου Ηρακλείου, μεταξύ ΕΛΜΕΠΑ και Αι Γιάννη Χωστού, μέσα στο δασικό Φυτώριο, και στο Αγρόκτημα του ΕΛΜΕΠΑ.

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Μυλοποτάμου, στις περιοχές Σφακάκι πέριξ Φανοποιείου Δελιδάκη, αρδευτικό Κισσανδράκη, στην Σκαλέτα δίπλα στο ξενοδοχείο Κρέτα Σταρ, στο αντλιοστάσιο Ρούμελι στο Γεροπόταμο, και στην Οικοτεχνική Ρασούλη πριν το Πέραμα.

Στα Χανιά

Από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στην χώρα Σφακίων, στην Ανώπολη, στο Λουτρό, στον Άγιο Ιωάννη και στην Αγία Ρουμέλη.

Στο Λασίθι

Από 8:00 π.μ. έως 8:30 π.μ. στον Δήμο Ιεράπετρας, στις περιοχές Κούπα, Αγία Παρασκευή, Κρεμαστά Μακρυλιάς, Αγία Ειρήνη, Μακρυλιά.

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Ιεράπετρας, στην περιοχή Μεσελέροι.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button