Επικαιρότητα

Σφοδρή επίθεση Μεντβέντεφ, «αυτοί οι …μικροτσούτσουνοι του ΝΑΤΟ!» – Galaksias.com

Σφοδρή λεκτική επίθεση κατά του ΝΑΤΟ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ανέφερε τα ακόλουθα:

«Οι φίλοι μας στο ΝΑΤΟ έχουν ένα νέο μάντρα. Τώρα λένε συλλογικά ότι η επέμβαση στην Ουκρανία δεν είναι στα σχέδια τους. Μόνο μερικά στρατεύματα θα εισέλθουν σε μια περιοχή κοντά στο Lvov και ίσως στο Κίεβο για να ανακουφίσουν τον ουκρανικό Στρατό. Κάτι σαν να κάνει καθαριότητα οργάνωση και εκπαίδευση; Αναπτύσσοντας επίλεκτες ειδικές δυνάμεις σε ορισμένα μέρη. Τίποτα περισσότερο.

Συμπέρασμα: Άνθρωποι των χωρών μας, χαλαρώστε. Θα υπάρχουν μόνο λίγα φέρετρα. Και εσείς, Ρώσοι, μην αγχώνεστε πολύ, δεν πρόκειται να κάνουμε πόλεμο. Απλά εντελώς θρασύδειλοι που περνάνε όλο τον κόσμο για ηλίθιο!

Όλα αυτά τα… “μικροτσούτσουνα” στελέχη του ΝΑΤΟ θα πρέπει να ακολουθούν τις εντολές των ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων και τίποτε άλλο! Διαφορετικά, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος ακόμη και σε μια τόσο άθλια, ετοιμοθάνατη χώρα, όπως η «Ουκρανία».

Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν μέρος των τακτικών δυνάμεων που τώρα πολεμούν εναντίον μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούν να αντιμετωπίζονται μόνο ως εχθροί. Και όχι μόνο εχθροί, αλλά ως ελίτ αποσπάσματα, ως SS τιμωροί του Χίτλερ. Και μπορεί να υπάρχει μόνο ένας κανόνας για αυτές τις υπερπόντιες «ψείρες», οι οποίες, σε αντίθεση με τους δύστυχους Ουκρανούς, δεν αναγκάστηκαν να πάνε στον πόλεμο:

Δεν θα πιαστούν αιχμάλωτοι! Και για κάθε μαχητή του ΝΑΤΟ που σκοτώνεται, ανατινάζεται ή καίγεται, πρέπει να υπάρχει μια μέγιστη ανταμοιβή. Και όχι επιστροφή των σορών. Ας υποφέρουν οι συγγενείς στο εξωτερικό».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button