ΕνημέρωσηΠολιτική

Νέα επίθεση της Έλενας Ακρίτα στην Μαρέβα Γκραμπόφκσι – Galaksias Portal News

Την ανάμειξη της Μαρέβας Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη στην ανάπλαση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου κατήγγειλε με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα διερωτώμενη εάν η σύζυγος του πρωθυπουργού «δεν είναι πολιτικό πρόσωπο», όπως είχε δηλώσει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Όντως η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, κύριε Πρωθυπουργέ; Που, αν και δεν είχε καμία πολιτική νομιμοποίηση, έπαιρνε μέρος σε όλες τις συσκέψεις και συναποφάσιζε – με την ανοχή της κ. Μενδώνη – για την τύχη του μεγαλύτερου και σημαντικότερου αρχαιολογικού Μουσείου της χώρας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και που τολμήσατε μάλιστα να την ευχαριστήσετε δημόσια για την εξωθεσμική της ανάμειξη;

Η στάση της αυτή καταγγέλθηκε τόσο από τον Σύλλογο Αρχαιολόγων όσο κι από την Σία Αναγνωστοπουλου από το βήμα της Βουλής.

Με ποια ιδιότητα και για ποιο σκοπό η σύζυγος του Πρωθυπουργού και επιτυχημένη επιχειρηματίας κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μετείχε από το 2017 σε συσκέψεις που αφορούσαν το Μουσείο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς δεν του κάνει εντύπωση του κ. Μητσοτάκη που ουδέποτε ασχοληθήκαμε με τις συζύγους συζύγων ομοϊδεατών του πρωθυπουργών όπως οι κυρίες Γεωργία Σαμαρά και Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή που άσκησαν τα καθήκοντα τους με διακριτικότητα και ευγένεια».

Μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα, σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτησή της, παραθέτει λόγια από τον χαιρετισμό του πρωθυπουργού στα εγκαίνια του Εθνικού Μουσείου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από πέντε ημέρες η κυρία Γκραμπόφσκι προχώρησε σε εξώδικο κατά της Έλενας Ακρίτα με αφορμή αναρτήσεις της, στο οποίο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «δεν ζητάω συγγνώμη, θα τα πούμε στα δικαστήρια».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button