ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η Δήμητρα Γαλάνη και τον Μάρτιο στο VOX – Galaksias Portal News

Με αφορμή το νέο της άλμπουμ «Είσοδος Κινδύνου» η Δήμητρα Γαλάνη συνεχίζει και τον Μάρτιο στο VOX και παρουσιάζει το best of μιας 55χρονης καριέρας. Μια αναδρομή στα πολύ αγαπημένα τραγούδια που όλοι ζητούσαν και περιμένουν, πάντα μαζί με μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της. Στη σκηνή μαζί της και η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Σε ένα πρόγραμμα που έχει τη σφραγίδα της μεγάλης μας ερμηνεύτριας και συνοψίζει τη διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής, η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες – δημιουργούς που ξεχωρίζει. Και αυτή τη φορά επιλέγει από την σύγχρονη σκηνή την Παυλίνα Βουλγαράκη ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια με την οποία ήδη έχει γράψει 2 τραγούδια (Χίλιες ζωές και Δεν είπες κάτι). Σταθερά δίπλα της ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, ο βασικός συντελεστής στην ακριβή της μπάντα με τον οποίο υπογράφουν και το τελευταίο τους άλμπουμ που γράφτηκε την περίοδο της πανδημίας, σε ένα σπίτι, και κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2023. Από εκεί το Έλα Κοντά, το πρώτο τραγούδι που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα, καθώς και το Ένα λεπτό, το music video του οποίου κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, που τα ακούμε στο VOX μαζί και με άλλα τραγούδια του δίσκου τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν θέλουμε να θυμηθούμε το πέρασμα της Δήμητρας Γαλάνη από το VOX και τις υπέροχες βραδιές που έχουμε περάσει εκεί, σίγουρα νιώθουμε ήδη πως θα περάσουμε καλά και αυτή τη φορά. Σε έναν χώρο οικείο, πάντα παρέα με τους αγαπημένους της μουσικούς, η Δήμητρα μαζί με την Παυλίνα μας προσκαλούν τον Φεβρουάριο και μας υπόσχονται ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια που αγαπάμε, που θα τραγουδήσουμε ξανά και που θα μας κάνουν όλους και πάλι μια παρέα. Τραγούδια που κουβαλούν την αύρα της πόλης στην οποία ζούμε.

Και τον Μάρτιο δίνουμε ραντεβού με τη Δήμητρα Γαλάνη κάθε Τετάρτη στο VOX, εκεί που μαζί με την Παυλίνα Βουλγαράκη θα μπλέκουν τραγούδια και ιστορίες που θα μας περιέχουν. Ελάτε κοντά μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζουν οι μουσικοί:

Σεραφείμ Γιαννακόπουλος: τύμπανα
Στέλιος Προβής: μπάσο
Μηνάς Λιάκος: κιθάρα
Δημήτρης Αρώνης: κιθάρα
Νικόλας Γουάστωρ: πλήκτρα, synths

Δήμητρα Γαλάνη – Μαζί της η Παυλίνα Βουλγαράκη

Live @ VOX
Και τον Μάρτιο

Ώρα έναρξης: 21.00

Συντελεστές

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ-ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ/ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΡΕΠΑΣ

Προπώληση: more.com

VOX
Ιερά Οδός 16
Τηλ. κρατήσεων: 210 3475900

Τιμές εισιτηρίων:

Α΄ ΖΩΝΗ: 45€
Β΄ ΖΩΝΗ: 35€
Γ΄ ΖΩΝΗ: 30€
Δ΄ ΖΩΝΗ: 25€
Ε΄ ΖΩΝΗ: 20€
ΖΩΝΗ ΟΡΘΙΩΝ ΜΕ ΠΟΤΟ ΠΛΑΤΕΙΑ: 20€
ΖΩΝΗ ΟΡΘΙΩΝ ΜΕ ΠΟΤΟ ΕΞΩΣΤΕΣ: 15€

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button