ΑθλητικάΕνημέρωση

Η στιγμή της «έκρηξης» του προπονητή του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ – Galaksias Portal News

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για τη Basket League ήταν άκρως επεισοδιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Εργκίν Αταμάν να βγαίνουν πολλές φορές εκτός εαυτού.

Οι προπονητές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας, έζησαν πολύ έντονα το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, έχοντας, μάλιστα, έντονο διάλογο πριν οι δύο ομάδες αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια μετά το φινάλε του αγώνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ειδικότερα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του ούτε στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ.

Την ώρα που ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλούσε LIVE, κάποιος επέμενε σε κοντινή απόσταση να τον ρωτάει «Ποιος;, Ποιος;», εννοώντας λογικά τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος έκρινε το ντέρμπι και έχει… παρελθόν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Τότε ο Έλληνας τεχνικός έχασε την ψυχραιμία του και του απάντησε «Αυτός».

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θέλησε να κάνει κανένα άλλο σχόλιο, αποφεύγοντας τη σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου και απαντώντας μόνο σε ότι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

To άρθρο Γιώργος Μπαρτζώκας: Η στιγμή της «έκρηξης» του προπονητή του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button