ΕνημέρωσηΠολιτική

Πιλότοι των F-16 σνιφάρουν στη βάση του Αράξου – Galaksias Portal News

Zougla Newsroom 

Στη νατοϊκή άσκηση «Tiger Meet 2022» στην αεροπορική βάση του Αράξου, Έλληνες πιλότοι των F-16 ποζάρουν με Αμερικανούς συναδέλφους τους σε ακραία κατάσταση μέθης. Πρόκειται για πρωτόγνωρες συμπεριφορές δεδομένου μάλιστα ότι βρίσκονται εντός της στρατιωτικής βάσης σε ώρα υπηρεσίας και ενώ διεξάγεται ειδική στρατιωτική άσκηση ετοιμότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

το βίντεο που έχει στα χέρια της η «Ζούγκλα» φαίνονται οι πιλότοι της Συμμαχίας σε εκτός ελέγχου κατάσταση να βωμολοχούν και να εκφράζονται χυδαία ενώ είναι έτοιμοι να σνιφάρουν μια άγνωστη ουσία. Δείξαμε το βίντεο σε ανώτατο στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος μας διαβεβαίωσε πως τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα διότι αναγνώρισε μεταξύ των πιλότων και τον ίδιο των Έλληνα διοικητή της Πολεμικής Μοίρας.

Στο ίδιο βίντεο ένας Αμερικανός πιλότος ακούγεται να απαγγέλει ένα γνωστό αμερικανικό λογοπαίγνιο το οποίο αναφέρει πως «εάν νομίζεις πως το να γα….ς είναι αστείο, τότε γ…α τον εαυτό σου και κράτα τα λεφτά σου». Όπως είναι φανερό, το αμερικανικό λογοπαίγνιο είναι προφανώς εξαιρετικά…. πνευματώδες.

Παρακάτω βλέπουμε πως η ίδια ομάδα πιλότων ποζάρει χαργιεντιζόμενη γύρω και πάνω από μια τεράστια λευκή λιμουζίνα η οποία βρίσκεται εντός του χώρου της στρατιωτικής βάσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά όπως αντιλαμβάνεται ο κάθε Έλληνας πολίτης, θα πρέπει να σχολιαστούν από την στρατιωτική ηγεσία της χώρας και να δοθούν όλες οι απαιτούμενες εξηγήσεις αλλά και να ανακοινωθούν δημοσίως τα μέτρα που αυτή η στρατιωτική ηγεσία προτίθεται να λάβει.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button