ΑθλητικάΕνημέρωση

«Άλωσαν» την αήττητη έδρα των Μπόστον Σέλτικς οι πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς – Galaksias Portal News

Οι Ντένβερ Νάγκετς υποχρέωσαν τους Μπόστον Σέλτικς στην πρώτη εντός έδρας ήττα τους στη φετινή σεζόν, αφού “απέδρασαν” από το Garden με 102-100 και επιβεβαίωσαν ότι παραμένουν το φαβορί για την κατάκτηση του  τίτλου στο NBA.

Οι Μπόστον Σέλτικς ξεκίνησαν πιο δυνατά το ματς και είχαν το προβάδισμα για τρία δεκάλεπτα, όμως οι Ντένβερ Νάκγετς έμειναν κοντά στο σκορ και “χτύπησαν” στο φινάλε, με τον Νίκολα Γιόκιτς να ολοκληρώνει με νίκη για την ομάδα του, ένα ακόμη εντυπωσιακό του παιχνίδι στο NBA.

Ο Γιόκιτς τελείωσε το ματς με 34 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ εκπληκτικός ήταν και ο  Τζαμάλ Μάρεϊ με 35 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Γκόρντον ήταν δε αυτός που “σφράγισε” τη νίκη για την ομάδα του από τη γραμμή των βολών, αφού στην τελευταία επίθεση, ο Τζέισον Τέιτουμ έκανε κακή προσπάθεια για τους “Κέλτες”.

Ο ηγέτης των Σέλτικς ήταν άστοχος (9/24 σουτ) και έμεινε στους 22 πόντους, με 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ 24 πόντους είχε ο Ντέρικ Γουάιτ και ο 21 πόντους με 8 ριμπάουντ, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Τα αποτελέσματα στο NBA

Σάρλοτ Χόρνετς – Σαν Αντόνιο Σπερς 124-120

Ορλάντο Μάτζικ – Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς 109-124

Μαϊάμι Χιτ – Ατλάντα Χοκς 108-109

Νιου Όρλινς Πέλικανς – Φοίνιξ Σανς 109-123

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Ιντιάνα Πέισερς 118-115

Λος Άντζελες Λέικερς – Μπρούκλιν Νετς 112-130

Μπόστον Σέλτικς – Ντένβερ Νάγκετς 100-102

 

To άρθρο Αποτελέσματα NBA: «Άλωσαν» την αήττητη έδρα των Μπόστον Σέλτικς οι πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button