Τρόπος Ζωής

Ποσό-ρεκόρ 68 εκατομμυρίων Αμερικανών θα στοιχηματίσουν 23,1 δισεκατομμύρια δολάρια – Galaksias Portal News

Ένα ρεκόρ 67,8 εκατομμυρίων Αμερικανών ενηλίκων αναμένεται να στοιχηματίσουν 23,1 δισεκατομμύρια δολάρια στον αγώνα Super Bowl της Κυριακής μεταξύ των Κάνσας Σίτι Τσιφς και Σαν Φραντσίσκο 49ers, ανακοίνωσε η American Gaming Association.

Ο αριθμός των Αμερικανών ενηλίκων που σχεδιάζουν να στοιχηματίσουν στο παιχνίδι τίτλου του αμερικάνικου ποδοσφαίρου (NFL) είναι αυξημένος κατά 35%, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από τον εμπορικό όμιλο που εκπροσωπεί τη βιομηχανία καζίνο των ΗΠΑ, ενώ η εκτιμώμενη αξία των στοιχημάτων είναι αυξημένη από τα 16 δισεκατομμύρια δολάρια που ήταν πέρυσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την επέκταση των νόμιμων αθλητικών στοιχημάτων, η AGA είπε ότι τα παραδοσιακά στοιχήματα Super Bowl αναμένεται να περάσουν τα περιστασιακά στοιχήματα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η AGA είπε επίσης ότι οι παίκτες του στοιχήματος είναι σχεδόν διχασμένοι ως προς το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με το 47% να σχεδιάζει να ποντάρει στους πρωταθλητές Τσιφς και το 44% να σχεδιάζει να ποντάρει στους 49ers.

Το φετινό Super Bowl θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας, το οποίο θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που θα διεξαχθεί ο κορυφαίος αγώνας του NFL στην πολιτεία της Νεβάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button