ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η συγκινητική εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στα βραβεία – Την αποθέωσε το κοινό – Galaksias Portal News

Η Σελίν Ντιόν(Celine Dion) αιφνιδίασε τους πάντες πραγματοποιώντας μια απρόσμενη εμφάνιση στο τέλος της τελετής των βραβείων Grammy για να παρουσιάσει το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς.

Σημειώνεται ότι η διάσημη τραγουδίστρια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού τον Δεκέμβριο του 2022 αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο Stiff-Person, μια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φορώντας μία ροζ Valentino Haute Couture δημιουργία και ένα καφέ παλτό η Ντιόν εμφανώς συγκινημένη, έλαβε το πιο θερμό χειροκρότημα από ένα όρθιο κοινό που τραγουδούσε το «The Power of Love».

«Σας ευχαριστώ όλους! Σας αγαπώ κι εγώ» είπε πριν παρουσιάσει το βραβείο. «Είστε πανέμορφοι. Όταν λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είχαμε την ευλογία να είμαστε εδώ στα βραβεία Grammy δεν πρέπει ποτέ να θεωρούμε δεδομένη την τεράστια αγάπη και χαρά που φέρνει η μουσική στη ζωή μας και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταϊάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς», συμπλήρωσε η πέντε φορές νικήτρια Grammy.

Όπως αναφέρει το Variety, λίγες ημέρες νωρίτερα η Amazon MGM ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο «I Am: Celine Dion». Το ντοκιμαντέρ καταγράφει την μάχη της Σελίν Ντιόν με την ασθένεια ελπίζοντας ότι με αυτό το τρόπο «θα ευαισθητοποιήσει για αυτήν την ελάχιστα γνωστή κατάσταση».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button